Ponta despre Iohannis: Un preşedinte impus, cu apucături de grof

14 Apr 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Ponta despre Iohannis: Un preşedinte impus, cu apucături de grof

Ponta se declară convins că Robert Negoiţă şi Olguţa Vasilescu ar câştiga alegerile la scor, iar în Bucureşti, dacă se votează pentru primar  "şi nu pentru varianta românească a lui Rasputin", Marian Munteanu ar trebui să aibă cel mult 1%. 

"Am înțeles că funcția de Președinte al țării nu mai poate fi decisă în România și de către români, deoarece cel care o ocupă trebuie să voteze și să susțină decizii internaționale mult prea mari și importante pentru o țara mică (și oricum lovită constant din interior de o mulțime de "cozi de topor")! Noi doar trebuie să mergem cuminți cu restul <Grupului> (și să plătim cheltuielile extravagante când avem ghinion să ni se impună un președinte cu apucături de Grof din secolul XVII)", afirmă fostul premier.

El susţine că, pe lângă preşedinte, ar trebui alese democratic şi Guvernul Central, și guvernările locale, inclusiv primarii - pentru că deciziile lor de zi cu zi ne afectează nouă viața de zi cu zi. 
"Un singur exemplu foarte recent - penibilul absolut și mostra de incompetență crasă dovedită de <tehnocrați> în cazul Ordonanței privind salarizarea (care afectează direct 1,2 milioane de angajați plus familiile lor)! Acești oameni de la Guvern sunt evident incapabili și să fie portari de bloc, pentru că și-ar da cu ușa în cap singuri!", conchide Ponta.

Alte stiri din Politic

Ultima oră