Ponta: Mai aveţi chef de râs?!?! Eu nu

15 Iun 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Ponta: Mai aveţi chef de râs?!?! Eu nu

"In urma cu doi ani radeam toti cu pofta de Ponta si Dragnea in barca la inundatii/ dar dupa ce am ras am refacut digul care va preveni in viitor dezastrele in acea zona/ am refacut casele si i-am ajutat pe oameni! Acum plangem toti cand vedem dezastrul de la inundatii - si nu e nimeni care macar sa-i bage in seama pe oamenii napastuiti, sa ii sprijine si sa ii ajute cu ceva! Mai aveti chef de ras?!?! Eu nu", scrie fostul premier.

Într-o postare anterioară, Victor Ponta susţine că România anului 2016 este fără perspective, iar dacă preşedintele şi premierul vor continua cu vizitele în străinătate şi anul viitor va fi un an pierdut. 
"Din păcate așa este România în 2016. Fără subvenții în agricultură, fără fonduri europene, fără investiții, fără încasări la buget, fără perspective! În 2017 vom plăti scump acest an pierdut! Iar Dl. Iohannis și Dl. Cioloș vor fi și atunci în vizite în străinătate!", afirmă Ponta.

Acum o săptămână, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, a explicat de ce nu vizitează premierul Cioloş zonele inundate. Premierul Dacian Cioloş consideră că "nu e cazul să se plimbe cu barca" prin zonele inundate pentru a-şi arăta implicarea într-un proces complicat şi tragic, atâta vreme cât la nivelul Ministerului de Interne activitatea se desfăşoară în bune condiţii, spunea Suciu.

Alte stiri din Politic

Ultima oră