Dragnea Linisteste Apele: Susțin Fundatia lui Victor Ponta. Nu Exista Reactii Negative in Partid

15 Ian 2016 | scris de Cristi Ionescu
Dragnea Linisteste Apele: Susțin Fundatia lui Victor Ponta. Nu Exista Reactii Negative in Partid

Dragnea a declarat că susține inițiativa lui Victor Ponta de a-și crea o fundație și a precizat că nu s-a pus niciodată problema ca acest lucru să fie discutat în forurile de conducere ale partidului.

 "M-am uitat cu atenție în toată această săptămână și am comunicat foarte mult, aproape în fiecare zi, în această săptămână, cu Victor Ponta. Nu putem spune că ne-am amuzat, pentru că nu e în regulă. S-a plecat de la o știre falsă, neasumată, pentru că nu avem nici un fel de problemă cu fundația pentru care și-o înființează și sper să fie aprobată de instanță. Eu l-am încurajat și îl încurajeze să meargă mai departe cu această fundație. Nu poate face ceva rău ci ceva bine pentru că are foarte multă experiență acumulată și multe cunoștințe în țările din jurul României. Îl încurajez să meargă cu ea mai departe. Sunt social-democrați care s-au înscris în această fundație. Este un lucru bun pe care îl face Victor și este foarte bine că își folosește experiența. Am avut și am în continuare relații de prietenie cu Victor ca înainte." a declarat Dragnea.

Judecătoria sectorului 5 a amânat pentru data de 21 ianuarie, judecarea cererii de acordare a personalității juridice Asociației "Black Sea Regional Cooperation Projects 2020", condusă de fostul premier Victor Ponta.

Alte stiri din Politic

Ultima oră