Ponta: Luni o să îmi beau cafeaua la Secţia 6 Poliţie

11 Sep 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Ponta: Luni o să îmi beau cafeaua la Secţia 6 Poliţie

"Asa da - este totul in regula / aduci bani la PNL in campania electorala si te pun oamenii pe liste!!! Totul curat si legal ! Doar nu a zis Blaga sa participi la o Conferinta la care fostul Premier David Cameron tine un speech la o Universitate din Bucuresti de la care a primit titlul de "Doctor Honoris Causa" ( dupa ce s-a vazut cu Ciolos la Guvern) Fac si eu haz de necaz - ma ajuta la cafeaua de duminica dimineata! Luni o sa imi beau cafeaua la Sectia 6 Politie", scrie Ponta pe Facebook.

El comentează astfel declaraţiile liderului PNL, Vasile Blaga, făcute vineri la deschiderea Şcolii de Vara a PNL de la Eforie Nord. "Cei care vom candida pe pozitii pe care le vom considera eligibile vom participa si la sustinerea campaniei electorale centrale. Cum, cu cat, public va fi, ca sa nu fie nicio discutie, exact cum am facut-o si la alegerile locale. Am spus-o clar presei: cu atata contribuie fiecare candidat. Si la campania centrala, ca nu vine un avion de pe Luna sa aduca bani la PNL", a afirmat Vasile Blaga.

Judecătorii de la instanţa supremă au decis vineri ca Victor Ponta să rămână sub control judiciar, dar i-au ridicat interdicţia de a face declaraţii în public despre dosarul în care este vizat. Decizia este definitivă.

Victor Ponta este urmărit penal de procurorii DNA Ploieşti într-un nou dosar, în care este acuzat de trafic de influenţă şi de autoritate, precum şi de complicitate la spălare de bani. Marţea trecută, procurorii l-au anunţat pe Victor Ponta că a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

DNA susţine că Victor Ponta şi-a folosit autoritatea de preşedinte al PSD pentru ca Sebastian Ghiţă să fie desemnat drept candidat pe un loc eligibil la alegerile parlamentare din 2012.

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră