Ponta: Afirmaţia lui Liviu Dragnea este o aroganţă şi o jignire inutilă

30 Mar 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Ponta: Afirmaţia lui Liviu Dragnea este o aroganţă şi o jignire inutilă

Deputatul Victor Ponta consideră că afirmaţia liderului PSD Liviu Dragnea la adresa lui Adrian Năstase "este o aroganţă şi o jignire inutilă, nu numai pentru fostul premier, ci şi pentru cei care au crescut şi au muncit doar în PSD. Ponta susţine că Dragnea vorbeşte despre el şi Năstase pentru a-şi acoperi "propriile frustrări şi neîmpliniri" .

"Adrian Nastase nu m-a copiat niciodata pe mine / eu insa am incercat sa il copiez in a fi un foarte bun Prim Ministru al Romaniei ( si vad ca si prietenii si adversarii recunosc azi ca Guvernele PSD din 2000-04 si 2012-15 au fost cele mai performante pana acum)! Am mai incercat sa il copiez si sa fac din PSD un partid respectat pe plan intern si international si un partid care isi respecta si alegatorii si membrii!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

În opinia fostului premier, Liviu Dragnea nu a încercat nimic din aceste lucruri, ci doar îl copiază pe modelul său politic Traian Băsescu în a transforma PSD în PD -ul anilor 2000 - şi guvernarea României în conducerea Consiliului Judeţean Teleorman.

"De altfel in atitudinea fata de Ministrul Tudorel Toader ( cand a spus primul ca "nu se impune schimbarea sefei DNA" si ca sustine orice decizie a Ministrului pentru ca azi sa spuna exact invers) - am recunoscut modul in care Liviu Dragnea a copiat perfect "stilul Basescu"! (...) PS - imi propusesem sa nu mai scriu nimic de Dl Dragnea ( de dragul celor care au votat PSD)! Dar daca vad ca acum el vorbeste despre Adrian Nastase si despre mine ca sa isi acopere propriile frustrari si neimpliniri", mai scrie Victor Ponta.

Fostul premier Adrian Năstase a comentat pe blogul său decizia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de a nu cere înlocuirea şefei DNA şi a procurorului general, spunând că se conturează un nou pact de coabitare cu preşedintele. În replică, Liviu Dragnea a afirmat joi că nu se aştepta ca fostul premier Adrian Năstase să-l copieze pe Victor Ponta, susţinând că greşeşte cu această afirmație

Alte stiri din Politic

Ultima oră