PNL îşi va desemna candidatul la Primăria Capitalei până la Crăciun

07 Sep 2015
PNL îşi va desemna candidatul la Primăria Capitalei până la Crăciun
Liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, declară că liberalii îşi vor anunţa candidatul la Primăria Capitalei, până la Crăciun, cel mai probabil la sfârşitul toamnei. De asemenea, el nu a exclus posibilitatea ca PNL să susţină la Primăria Capitalei un candidat din afara partidului.

Eugen Nicolăescu a declarat luni la RFI că PNL şi-a propus să definitiveze în această toamnă toate candidaturile pentru toate autorităţile locale din ţară. Conform liderului PNL, candidatul partidului va fi anunţat "probabil cu mult înainte de Crăciun, pentru că totuşi este nevoie ca un candidat nou - poate fi şi un candidat nou, nu? nu ştim în clipa de faţă - are nevoie totuşi de un anume timp până să fie cunoscut de populaţie şi mai departe să poată să trezească interes şi evident să transforme interesul în intenţie de vot", a spus liderul deputaţilor liberali.

În acest context,  Eugen Nicolăescu nu a exclus varianta unui candidat din afara partidului. "Eu cred că noi nu trebuie să excludem nimic aprioric, eu cred că trebuie să oferim bucureştenilor o candidatură care să reprezinte năzuinţele cetăţenilor care locuiesc în Bucureşti, un candidat care să vină cu o viziune, care să vină cu puterea, cu capacitatea de a transforma Bucureştiul într-o Capitală europeană", a spus deputatul PNL.

El a susţinut, totodată că, în foarte scurt timp, liberalii vor declanşa procedurile pentru verificarea prin sondaje a percepţia populaţiei asupra anumitor persoane pe care doresc le lanseze în campaniile electorale.

"Probabil la sfârşitul toamnei o să ştim care sunt cei mai potriviţi candidaţi, care răspund aşteptărilor populaţiei, care trec prin nişte criterii pe care noi ni le-am stabilit şi unele dintre ele sunt criterii de integritate", a mai spus Nicolăescu.

Citiţi mai multe ştiri din Politică!

Alte stiri din Politic

Ultima oră