PENTRU CINE SE ÎNTREBA. Viorica Dăncilă: NU demisionez

26 Mai 2019 | scris de A.V.
PENTRU CINE SE ÎNTREBA. Viorica Dăncilă: NU demisionez

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, duminică seara, că nu are de ce să îşi depună demisia, precizând că are în spate românii care şi-au pus încrederea în acest Guvern.

"Nu am de ce, am în spatele meu atâţia români care şi-au pus încrederea în acest Guvern. Categoric, au încredere în Guvern, s-a votat pentru europarlamentare, nu pentru parlamentare. Dacă într-adevăr se vrea demiterea Guvernului, se depune moţiune de cenzură", a afirmat Dăncilă, la sediul PSD. 

Românii, cei care au reușit să pună ștampila pe buletinele de vot la alegerile europarlamentare, au votat duminică. Primele rezultate la ieșirea de urne, exit-poll de la ora 19:30, dat publicității de postul de televiziune Digi24, arată așa:

PSD 25,8%

PNL 25,8%

USR 23,90%

ALDE 4,9%

PRO România 5,7%

UDMR 5,4%

PMP 5,2%

Secţiile de votare de pe teritoriul României s-au închis duminică seara, la ora 21,00.

Procesul electoral s-a desfăşurat între orele 7,00 şi 21,00.

La PSD, rezultatul nu mulțumește, și pare că se aude zgomot de ascuțit cuțite.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Marian Oprişan, i-a cerut demisia șefului PSD Liviu Dragnea, chiar înainte de rezultatele exit-poll la alegerile europarlamentare și referendum, de duminică, relatează Știrile PRO TV.

Anunțul făcut de Marian Oprișan a fost făcut duminică seara, cu puțin timp înainte de a fi făcute publice rezultatele exit-poll la alegerile europarlamentare și la referendumul privind justiția.

”PSD, normal, ar trebui să câștige alegerile. Dacă nu le câștigă, înseamnă că s-a greșit undeva.

Un partid primește ceea ce merită. Dacă pierde alegerile, șeful partidului se duce acasă.

Dacă PSD pierde alegerile și obține un rezultat foarte slab, sub 30%, Dragnea trebuie să plece acasă”, a spus Marian Oprișan.

 

/p>

Alte stiri din Politic

Ultima oră