Ce spun reprezentanţii Opoziţiei despre nominalizarea lui Grindeanu

28 Dec 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Ce spun reprezentanţii Opoziţiei despre nominalizarea lui Grindeanu

''Propunerea PSD de prim-ministru marchează înfrângerea lui Liviu Dragnea în interiorul partidului. După încercarea lui Liviu Dragnea de a guverna România pe persoană fizică, prin interpuși, partidul a trebuit să improvizeze o formulă pentru a mai salva din eșecul major înregistrat în ultimele zile. PSD a optat astfel pentru o soluție de avarie, temporară, după respingerea dură a soluției inventate de Liviu Dragnea pentru a beneficia de control total asupra primului-ministru", scrie liderul interimar al PNL, Raluca Turcan pe Facebook.

"Liviu Dragnea vine cu o nouă mască palidă a sa. Vom avea două guverne — unul Dragnea, altul Grindeanu—, amândouă disfuncționale. Ministerele din România oricum tind să acționeze fiecare de capul său. Acum vor face joc de glezne între cei doi șefi ai guvernelor paralele", a declarat miercuri, pentru Agerpres, deputatul USR Cristian Ghinea.

"În mod clar este o propunere mult mai potrivită decât prima. Probabil domnul Dragnea s-a trezit din beția puterii și a început să gândească un pic mai rațional. Pentru că s-a creat această majoritate în Parlament, PSD — ALDE — UDMR, PSD și-a luat acest angajament de a desemna premierul și iată că a venit cu o soluție care nu este una de respins, din punctul meu de vedere. Categoric, noi vom vota împotrivă, pentru că PMP este un partid în opoziție totală cu PSD, dar la prima vedere pare o propunere care poate reuși din punct de vedere al procedurilor de instalare a unui nou guvern", a declarat Eugen Tomac, conform Agerpres.

Alte stiri din Politic

Ultima oră