Olguţa Vasilescu: "Va urma o perioadă grea,în vremuri tulburi"

06 Iun 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Olguţa Vasilescu:

Câştigătoare a alegerilor din Craiova cu 60,92% din voturile exprimate, Lia Olguţa Vasilescu spune că nu a sarbatorit victoria deoarece ştie ca va urma o perioada foarte grea pentru că este anchetată de DNA.

"Nu m-am bucurat și nu am sărbătorit noul mandat, pentru că știu că va urma o perioadă grea, în vremuri tulburi. Dar sunt mișcată de faptul că electoratul craiovean a înțeles din campanie un lucru important: că nu pot face echipa cu adversarii mei și că, dacă îmi dă mandatul să continui sa lucrez pentru el, am nevoie de majoritate în Consiliul Local. Și PSD-UNPR a obținut 19 mandate din 27. Deci peste două treimi. Mulțumesc, Craiova! Voi face tot posibilul să nu te dezamăgesc!", a scris Vasilescu pe o rețea de socializare,scrie agerpres.ro
În aceeași postare, Olguța Vasilescu a explicat și de ce nu a participat la nicio dezbatere electorală cu contracandidații săi la alegerile de duminică. "Poate e prea devreme pentru competitorii mei să caute explicații logice pentru votul de ieri al craiovenilor, care a făcut să iau cu mai mult de 1.000 de voturi față de acum 4 ani, când am candidat pentru alianța USL. Deocamdată, mă bucur de prima zi în care nu mai sunt împroșcată cu mizerie pe paginile lor de Facebook, de ei sau de simpatizanții lor. Am încercat, în această campanie, să arăt ce am făcut eu până acum sau proiectele începute în primul mandat. Am evitat polemicile și mai ales să stau la masă, fie și într-un studio tv, cu cei care au stat în spatele delatorilor de la DNA, doar pentru a-și vedea visul de a fi primari. I-am lăsat singuri în teren, să explice unde am greșit eu și de ce ar fi ei mai buni", a mai scris Vasilescu.

Alte stiri din Politic

Ultima oră