Oficial. Vezi cine răspunde de sănătatea publică la Cotroceni

01 Iun 2015
Oficial. Vezi cine răspunde de sănătatea publică la Cotroceni
Managerul Institutului Naţionale de Endocrinologie C.I. Parhon, Diana Loreta Păun, a fost numită în funcţia de consilier prezidenţial.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a numit-o pe doamna Diana Loreta Păun în funcția de consilier de stat la Departamentul Sănătate Publică. Doamna Diana Loreta Păun, născută în Bucureşti, la data de 1.02.1968, este medic primar endocrinolog, conferenţiar universitar la disciplina Endocrinologie a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti, manager al Institutului Naţional de Endocrinologie “C. I. Parhon” în perioada 2006 – 2015, doctor în medicină”, se precizează într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.  

Carieră în securitate.

Loreta Diana Păun a fost doctorand în domeniul Informaţii şi Securitate Naţională, începând cu anul 2013. La final a publicat teza de doctorat „Modernizarea Legislaţiei Naţionale în Domeniul Sanitar şi Implicaţii Asupra Securiţăţii Naţionale”. Timp de trei luni, în 2009, a urmat cursurile postuniversitare în specializarea „Introducere în securitate naţională, la Colegiul Naţional de Apărare. În perioada 2004 - 2007 a fost angajată a Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazu”, unde se ocupa de activitatea universitară şi cercetare ştiinţifică.

Alte stiri din Politic

Ultima oră