Suspendat din PSD, Nicuşor Constantinescu îşi va face Partidul... Dobrogenilor

12 Iun 2015
Suspendat din PSD, Nicuşor Constantinescu îşi va face Partidul... Dobrogenilor
Suspendat astăzi din PSD, Nicuşor Constantinescu ameninţă că, dacă va fi exclus din rândul social-democraţilor, îşi va face Partidul Dobrogenilor.

“Nicușor Constantinescu este suspendat din calitatea de membru de partid până la întrunirea Consiliului Județean Constanța", se arată într-o adresă semnată de liderul PSD Victor Ponta şi făcută publică de senatorul Nicolae Moga.

Acuzat că a trimis adrese în calitate de preşedinte executiv al PSD Constanţa, deşi fusese suspendat din aprilie din această funcţie, Nicuşor Constantinescu speră ca măsura să fie ridicată și să își poată desfășura în continuare activitatea în PSD.

"Voi merge în Consiliul Județean al PSD, voi proba tot ceea ce am spus și sper să-mi dea dreptate și să continuăm împreună, într-o echipă unită, viața organizației județene PSD", a declarat astăzi Nicuşor Constantinescu, conform agrepres.ro.

Mai mult, el intenționează să candideze la șefia PSD Constanța şi cere sprijinul colegilor din organizaţie.

"Fac un apel acum tuturor primarilor PSD din județ, președinților de organizații PSD din județ, tuturor consilierilor comunali, orășenești, municipali, județeni PSD din Constanța, să vină alături de mine, pentru că eu voi candida la președinția organizației PSD Constanța, în acest an. Împreună trebuie să depășim această stare de teroare, de frică și să ducem mai departe proiectele pe care le-am derulat, le derulăm și le vom derula în continuare", a arătat Nicușor Constantinescu.

El a spus însă că, în situația în care ar fi exclus din PSD, va înființa o nouă formațiune politică, denumită Partidul Dobrogenilor. "Dacă nu mă vor şi mă dau afară, fac altă structură, fac Partidul Dobrogenilor, este vreo problemă? Fac Partidul Dobrogenilor, îi iau si pe ăia din Tulcea şi facem un partid nou. Că a zis Nastase odată, când am fost cu Mazăre în şedinţă de Guvern, în 2004: <Băi, voi vreţi să intraţi cu paşaport în Dobrogea?>. I-am răspuns: <Nu ne-am gândit domnule premier, dar e o idee bună>, a spus Nicusor Constantinescu.

Acesta a mai spus că a fost curtat de Gabriel Oprea pentru a intra în UNPR. „Bineînțeles că mi s-a propus, și mie, și lui Mazăre mi s-a propus. (...) Da, de Oprea. (...) A zis <treceți și nu mai aveți nicio problemă>... Întrebați-l și pe Mazăre", a spus şeful suspendat al CJ Constanţa.

În acest context, el a susţinut că Ponta a decis suspendarea sa din PSD "probabil în presiunea moțiunii, șantajat de parteneri de Coaliție,... de UNPR (…) ca să câștige electoral municipiul și județul Constanța, să câștige Primăria și Consiliul Județean".

"Văd că și domnul Ghiță s-a înscris la acest partid (n.r. — UNPR), Ghiță Sebastian care învăța organizațiile cum să facă alegeri din birou, pe internet și care a luat baza de date a organizațiilor PSD și a făcut un partid nou, de care nici n-ați auzit", a mai spus Nicușor Constantinescu.
 

Alte stiri din Politic

Ultima oră