Mininistrul Justiţiei: Ponta NU trebuie să-şi dea demisia

06 Iun 2015
Mininistrul Justiţiei: Ponta NU trebuie să-şi dea demisia
Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat astăzi că a fost surprins de acuzaţiile DNA aduse premierului Ponta , care a demonstrat că nimeni nu e mai presus de lege.

"Ca toată lumea, am fost surprins de acuzațiile aduse premierului. Totodată, am constatat că premierul s-a prezentat, atunci când a fost citat, ca oricare alt cetățean, ceea ce arată foarte clar că în România nimeni nu este mai presus de lege", a spus ministrul Justiției, prezent la alegerile pentru Baroul București, conform Agerpres

În opinia ministrului Justiţiei, premierul Ponta nu ar trebui să demisioneze, deoarece România riscă să piardă foarte repede ceea a realizat în ultimii ani.

 "Nu, categoric nu, din punctul meu de vedere. România are stabilitatea economică, am realizat foarte multe lucruri în ultimii trei ani de zile. Riscăm să le pierdem destul de repede. Avem creștere economică la nivel macro, avem venituri crescute la nivelul populației, avem încrederea partenerilor externi și, în mod cert, avem consolidarea statului de drept în mandatul premierului Victor Ponta. Știindu-l pe Victor Ponta de foarte mulți ani, cred că a știut întotdeauna să respecte și să protejeze legea".
 

Alte stiri din Politic

Ultima oră