Liviu Pop: PNL pune presiune pe Justiție prin protestele "spontane"

06 Iun 2015
Liviu Pop: PNL pune presiune pe Justiție prin protestele
Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, îi acuză pe liberali că pun la cale " proteste spontane" pentru a-l presa pe premierul Ponta să demisioneze.

"Liberalii au încropit rapid, vineri seară, un miting pentru a cere demisia premierului și anunță unul nou pentru ziua de duminică.De fapt sub această mască a protestului aparent legitim, liberalii ascund un lucru grav, acela că ținta este Justiția'', afirm Liviu Pop într-un comunicat.

Ministrul este însă de părere că liberalii joacă o carte pericuiloasă, chiar împotriva Justiţiei, şi crede că Victor Ponta trebuie să rămână premier.

"În viziunea lor, sub presiunea străzii, Parlamentul, președintele și toate instituțiile de forță ar trebui să dea satisfacție protestatarilor și eventual să scoată în afara legii întreg PSD-ul. Opoziția joacă o carte periculoasă, probabil ultima, probabil cu riscul de a fi împotriva intereselor Justiției pe care afirmă cu nonșalanță că o apără. Justiția, domnilor, nu s-a pronunțat, iată un motiv în plus pentru ca Victor Ponta să rămână premier", susţine Liviu Pop.

Alte stiri din Politic

Ultima oră