Liviu Dragnea: “Fratele meu a murit din cauza acestui dosar, familia mea este distrusa"

18 Mai 2015
Liviu Dragnea: “Fratele meu a murit din cauza acestui dosar, familia mea este distrusa
Duminica seara, fostul ministru al Dezvoltarii, Liviu Dragnea a postat un mesaj pe o retea de socializare in care sustine ca a fost condamnat pe nedrept in dosarul “Referendumului.” Totodata, el a precizat ca maine isi va depune mandatul pe masa Biroul Permanent National al PSD, dar ca va munci in continuare la partid daca va fi cazul.

“Am plecat de la 7,4 milioane de romani care au vrut sa plece Basescu si astazi suntem in situatia in care Basescu nu a plecat si eu sunt condamnat, fratele meu a murit din cauza acestui dosar, familia mea este distrusa”, a precizat Liviu Dragnea pe facebook. Mai mult, sustine ca “Partidul Democrat Liberal, al carui sef atunci era Vasile Blaga, cel care mi-a facut aceasta plangere penala pentru acest dosar, a adoptat hotarari in birourile judetene din toata tara prin care au spus membrilor ca daca vreun membru se prezinta la vot va fi exclus din partid. Eu am tot zis-o, o mai zic si acum, poate se sesizeaza Parchetul General. Pe de alta parte, Traian Basescu si toata camarilla lui, asta spuneau nu va prezentati la vot”.

“Maine, mandatul meu este pe masa Biroului Permanent Naţional, eu maine intru in sedinţa BPN cu decizia pe care am anunţat-o. Vom discuta si daca reusim sa gasim impreuna un mod prin care eu pot ajuta in continuare partidul, daca vom reusi maine sa gasim o formula prin care eu sa sprijin in continuare partidul, sa ma implic in continuare in munca de partid, cu draga inima”, a spus Dragnea.


 

Alte stiri din Politic

Ultima oră