Liviu Dragnea, despre propunerea pentru SIE: În PSD nu e o stare de mulţumire legată de această nominalizare

24 Iun 2015
Liviu Dragnea, despre propunerea pentru SIE: În PSD nu e o stare de mulţumire legată de această nominalizare
Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea a declarat că cel mai probabil luni va avea loc o şedinţă a coaliţiei în care se va lua o decizie în ceea ce priveşte nominalizarea lui Mihai-Razvan Ungureanu la SIE, adăugând că în partid nu este o stare de mulţumire legată de această propunere, informează Agerpres.

"În PSD nu e o stare de mulţumire legată de această nominalizare, PSD nu şi-a ascuns niciodată lipsă de apreciere faţă de Mihai-Razvan Ungureanu. Ştim foarte bine scandalurile în care a fost implicat cât a fost prim-ministru. Nu am discutat efectiv în partid, numai că eu cred că va fi foarte greu ca noi să susţinem această propunere", a spus Dragnea, miercuri, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că nu ştie dacă Victor Ponta a discutat cu Ungureanu înainte de a se opera şi nici nu a auzit de vreo discuţie pe acest subiect în CSAT.

Dragnea a precizat că luni va avea loc probabil o şedinţă de coaliţie, iar faptul că UNPR îl susţine pe Ungureanu nu ar trebui să fie motiv de ruptură.

"Probabil că luni o să avem o coaliţie şi o să vedem ce iese. Nici nu ne-am întâlnit în coaliţie şi ne-am şi rupt? Nu văd niciun motiv de ruptură, putem avea puncte de vedere diferite, cine ştie, poate vor găsi voturi suficiente", a adăugat Dragnea.

Alte stiri din Politic

Ultima oră