Liderii PSD din teritoriu, chemaţi luni la Bucureşti

06 Iun 2015
Liderii PSD din teritoriu, chemaţi luni la Bucureşti
Luni, la ora 15, liderii PSD din teritoriu au fost convocaţi la o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional. Convocarea CExN are loc în contextul punerii liderului PSD, Victor Ponta, sub urmărire penală.

Este de aşteptat ca în această şedinţă să se discute despre cererile privind demisia lui Ponta din fruntea Guvernului, precum şi despre procedurile parlamentare în cazul ridicării imunităţii lui Victor Ponta. 

Înaintea de şedinţa CExN, tot luni, dar de la ora 11, deputaţii din Comisia Juridică se vor întruni pentru a stabili calendarul întocmirii raportului privind ridicarea imunităţii premierului, după ce DNA a cerut aviz Camerei pentru începerea urmăririi penale a lui Ponta pentru conflict de interese.

Este a doua şedinţă a CExN în mai puţin de două săptămâni. La 27 mai, liderii PSD s-au reunit în Comitetul Executiv pentru a discuta cazul lui Liviu Dragnea care a demisionat din Guvern şi din funcţia de preşedinte executiv al PSD după ce a fost condamnat cu suspendare în dosarul Referendumul.

Atunci, toţi membri CExN au decis ca Liviu Dragnea să rămână coordonatorul programului naţional al partidului 2016-2020.
 

Alte stiri din Politic

Ultima oră