Liderii partidelor discută joi Codul Fiscal, Ponta pleacă din țară

25 Aug 2015
Liderii partidelor discută joi Codul Fiscal, Ponta pleacă din țară
După ce sesiunea parlamentară extraordinară a fost anulată, liderii partidelor parlamentare se vor întâlni joi, la ora 10,00, la Palatul Parlamentului, pentru discuții politice pe tema noului Cod fiscal, a anunțat, luni, președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea.

Premierul Victor Ponta nu va fi prezent la discuții, având în vedere că are programată o vizită în Republica Moldova, unde se va întâlni, la Chișinău, cu omologul său moldovean, Valeriu Streleţ. Ponta va mai avea întrevederi cu preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, şi preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

Potrivit unui comunicat de presă al guvernului moldovean, publicat pe aceeaşi pagină de Facebook, oficialul român va fi însoţit de o delegaţie formată din miniştri şi consilieri de stat.

Premierul a scris, luni seară, pe pagina sa de Facebook, că este convins ca va fi adoptat Codul Fiscal în varianta propusă de Guvern. ”Sunt convins ca dupa discutiile politice din aceasta saptamana vom avea adoptat Noul Cod Fiscal in varianta Guvernului - cu TVA 20%”, a scris Ponta.

Alte stiri din Politic

Ultima oră