E oficial. PNL-ul are o singură prioritate: Trecerea prin Parlament, în regim de urgență, a legii cu două tururi de scrutin

01 Feb 2016 | scris de Cristi Ionescu
E oficial. PNL-ul are o singură prioritate: Trecerea prin Parlament, în regim de urgență, a legii cu două tururi de scrutin

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, anunță că, "din acest moment, obiectivul prioritar al agendei parlamentare a PNL este promovarea în regim de urgență" a proiectului depus anul trecut, alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. De asemenea, Stroe susține că premierul Dacian Cioloș se derobează de responsabilitatea asumării reintroducerii principiului celor două tururi de scrutin în alegerea primarilor.

 "Constatăm că premierul se derobează de responsabilitatea asumării reintroducerii principiului celor două tururi de scrutin în alegerea primarilor și trimite această sarcină Parlamentului. Din acest moment, obiectivul prioritar al agendei parlamentare a PNL este promovarea în regim de urgență a acestui proiect pe care l-am depus încă de anul trecut", afirmă Stroe, într-un comunicat al PNL.

În opinia sa, declarațiile celorlalte partide de după întâlnirea cu premierul Cioloș dau speranțe în crearea unei majorități parlamentare care să adopte această soluție.

Alte stiri din Politic

Ultima oră