L-AU TĂIAT PE CRIN DIN POZĂ? Alina Gorghiu scrie pe Facebook că NU l-a tăiat, dar nu precizează de ce NU APARE Crin în poze

22 Mai 2015
L-AU TĂIAT PE CRIN DIN POZĂ? Alina Gorghiu scrie pe Facebook că NU l-a tăiat, dar nu precizează de ce NU APARE Crin în poze
Alina Gorghiu a clarificat acuzațiile aruncate în online de tinerii frumoși și liberi, care remarcau și condamnau lipsa domnului Crin Antonescu dintr-o poză de grup, la evenimentul care aniversa 140 de ani de PNL. Bineînțeles, așa cum era de așteptat, Alina Gorghiu a dezmințit tăierea de orice fel a domnului Antonescu și a mărturisit online că s-a amuzat la telefon la acesta, pe subiect.

"Azi m-am amuzat la telefon cu Crin Antonescu pe tema unor știri cum că l-aș fi scos din nu știu ce poze, lucru care nu s-a întâmplat, pentru că sunt fotografii diferite. Îmi pare rău că trebuie să stric o știre bună cu acest adevăr", scrie pe Facebook Alina Gorghiu.

Totuși, se pare că postarea co-presedintelui PNL nu a reușit să convingă tinerii frumoși și liberi din mediul online, foarte mulți comentând ironici la postarea doamnei Gorghiu. "Sunt două poze diferite, da, dar în una apare domnul Antonescu, în cealaltă, publicată de dumneavoastră NU APARE", scrie Silviu Gota, un evident tânăr frumos și liber.

De asemenea, Gina Vlas reactionează dur: "Sincer, sunt fan Crin Antonescu demult, si asta am remarcat si eu in postarea de ieri, ca el lipsea. Acum ori suntem noi subiectivi (fanii lui Crin), ori chiar prezenta lui incomodeaza! Personal, cred ca nimeni, si sper ca PNL-ul intelege asta, nu I-l poate da deoparte (decat cu voia lui). Crin Antonescu nu poate fi "bagat sub pres, PNL-ul e azi ceea ce e, datorita lui!"

Daniela Ghita Sohan este foarte supărată și scrie și ea: "Ati ales bine poza, Antonescu ar fi facut poza onoranta, si cum voi sunteti jalnici...chiar a fost un lord ca v-a onorat cu prezenta"

"V-ati amuzat degeaba, ca daca voiati sa nu-l scoateti, ati fi publicat fotografia in care apare si crin!" pune punctul pe i Marius Vasile.

Adevăr sau Provocare!

Mai mult, tinerii frumoși și liberi plusează și cer vehement Alinei Gorghiu postarea pe Facebook a unor fotografii de la eveniment în care apare și Crin Antonescu. "Să dovedească că nu au nimic cu el. Să pună o poză cu ei doi împreuna și-o cred că n-are nimic cu el", comentează Dan Grigore, care a primit peste 50 de like-uri la propunerea sa.




Alte stiri din Politic

Ultima oră