Iohannis laudă mărirea alocațiilor și transmite cuvinte de dor PNL-ului

20 Mai 2015
Iohannis laudă mărirea alocațiilor și transmite cuvinte de dor PNL-ului

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că proiectul privind majorarea alocațiilor pentru copii este un act normativ bine venit și a afirmat că a discutat cu premierul Victor Ponta despre banii de la buget necesari pentru această creștere.

"Am vorbit despre această chestiune și cu siguranță se vor găsi soluții. După părerea mea este un act normativ binevenit", a spus șeful statului, dupa discursul sustinut la Opera Nationala Romana, cu ocazia aniversarii a 140 de ani a PNL.

”Mi-a fost dor de voi!”, le-a mărturisit preşedintele Klaus Iohannis liberalilor reuniţi la Operă.

”PNL traversează astăzi un moment fast. Nu e o întâmplare, ci rodul unui efort constant și consecvent. Anul trecut, PNL a devenit marele partid al dreptei românești, membru cu drepturi depline ale celei mai mari familii politice europene. În noiembrie 2014 a câștigat alegerile prezidențiale, iar azi are cea mai mare cotă de încredere din toată istoria sa. Sunt convins că celor care nu au fost membri ai acestui partid le e greu să îl înțeleagă. Nu e un partid perfect. Deosebirea între dumneavoastră și alte partide e însă spiritul în care trăiți politica”, a adăugat șeful statului.

Alte stiri din Politic

Ultima oră