Ioan Mircea Pascu despre criza politica: "Daca te vreau mort si nu te pot omori, fac tot ce pot sa te fac sa te sinucizi"

07 Iun 2015
Ioan Mircea Pascu despre criza politica:
Ioan Mircea Pascu, europarlamentar si lider marcant al PSD, avanseaza o teorie interesanta despre cererea de demisie adresata de opozitie lui Victor Ponta. El crede ca e vorba de un”joc” in care autorii lui au luat in calcul doar doua-trei miscari fara a avea si un plan de rezerva.

Iata ce scrie el pe Facebook: ” Organizarea demonstratiilor care cer demisia premierului dovedeste indirect absenta altor mijloace de a-l elimina din joc; se pune presiune pentru a-l face sa cedeze in fata solicitarii de a-si prezenta demisia. Daca te vreau mort si nu te pot omori, fac tot ce pot sa te fac sa te sinucizi! Mi-e teama ca cineva a initiat un joc in care a planificat doar primele doua-trei mutari, bazandu-se pe speranta ca cealalta parte se va pierde cu firea si va ceda...Or, se dovedeste ca calculul a fost simplist , ceea ce va face fie ridicarea mizei, fie cautarea unei iesiri cat mai putin costisitoare.”

In acest timp, cateva sute de persoane, venite la chemarea PMP, demonstrau in Piata Victoriei si cer demisia lui Victor Ponta. La un moment dat, demonstarantii au incercat sa blocheze circulatia dar au fost respinsi de jandarmi. 

Alte stiri din Politic

Ultima oră