HOROSCOPUL POLITICIENILOR. Ce îi aşteaptă, în 2016, pe Iohannis, Băsescu şi Ponta

28 Dec 2015 | scris de Mara Răducanu
HOROSCOPUL POLITICIENILOR. Ce îi aşteaptă, în 2016, pe Iohannis, Băsescu şi Ponta

"Intrând in zona de impact la Klaus Iohannis, dânsul intră într-un an personal 1. Este un nou început de ciclu personal de 9 ani şi dacă demarează bine din ianuarie a pornit cu mai mult curaj, cu mai mult aplomb şi un pic mai vocal să facă nişte lucruri bune asta, lucru care înseamnă că şi-a asigurat două mandate", precizează numerologul, potriviT România TV. 

Numerologul a analizat şi ce spun astrele despre Victor Ponta.

"Ponta intră într-un an personal 2, are cifra de destin 3, cade într-un an de final 9. Este bun, dar la domnia sa va fi una calda, una rece. Mai multe reci în prima parte a anului şi mai multe calde pe final. (...) A căutat să facă, pe cât a fost posibil, nişte schimbări care nu trebuiau făcute. A fost în an de 1, a căutat să dea dovadă de diplomaţie, să stea în piua a doua, cum spuneau copiii. Să nu acţioneze aşa cum a făcut. Trebuia să aibă un curaj nebun şi toate lucrurile mergeau perfect", a adăugat acesta.

Despre Traian Băsescu, numerologul precizează că acesta se va ocupa în 2016 de "e casă, familie, de problemele de sănătate".

"Domnia sa se va ocupa pregnant numai de casă, familie, de problemele de sănătate. Are posibilităţi de noi începuturi, ca anul de naştere, 1951, adunate toate dau 16, ceea ce înseamnă eşecuri, apoi noi începuturi", a declarat numerologul. Potrivit Lidiei Fecioru, "problema este că partea economică a ţării se va duce destul de mult în jos şi nu numai anul acesta. După previziunile mele avem 6 ani, din punct de vedere economic, foarte grei. Vor scădea preţurile la investiţii imobiliare“.

Alte stiri din Politic

Ultima oră