Mircea Geoană, despre moţiunea PNL: Să nu creadă cineva că jocul se încheie astăzi

12 Iun 2015
Mircea Geoană, despre moţiunea PNL: Să nu creadă cineva că jocul se încheie astăzi
Cu puţin timp înaintea votului din Parlament, Mircea Geoană, preşedintele Partidului Social Românesc şi fost preşedinte al PSD, a declarat că un guvern întreg are probleme de reputaţie din cauza premierului Victor Ponta şi că ţara noastră va fi izolată din punct de vedere diplomatic. Geoană mai crede că Victor Ponta va pleca şi din fruntea PSD.

Geoană a vorbit şi despre presiunile din PSD: „Cei care sunt interesaţi de guvernare, dar sunt lucizi şi consideră că păstrarea lui Victor Ponta poate fi o înfrângere pentru alegerile de anul viitor, vor face presiuni pentru schimbarea lui Ponta. Aceasta va fi o opţiune pentru foarte mulţi social-democraţi.

Este o chestiune de zile sau poate chiar de săptămâni până la schimbarea guvernului.Nu stiu daca va fi aceea;i majoritate, dar se discută care este soluţia la această situaţie. Suntem în faţa unei presiuni publică, nu ne putem permite ca ţară să aveam un premier în funcţie acuzat de corupţie. Să nu creadă cineva că jocul se încheie astăzi. Nu ne puteam preface că nu s-a întâmplat nimic.”

Alte stiri din Politic

Ultima oră