Elena Udrea a primit citație pentru încă un dosar. Fostul ministru se simte persecutat și va cere ajutorul ambasadelor

30 Oct 2015
Elena Udrea a primit citație pentru încă un dosar. Fostul ministru se simte persecutat și va cere ajutorul ambasadelor
Fostul ministru Elena Udrea a declarat, vineri seara, la ieșirea de la DNA, că i s-a înmânat o citație pentru un alt dosar și că se consideră o persoană persecutată, anunțând că va face sesizări tuturor ambasadelor din România și tuturor instituțiilor internaționale care se ocupă de drepturile omului.

 "În timp ce nu se terminaseră actele de procedură în dosarul acesta, mi s-a înmânat o altă citație pentru un alt dosar. Cred că la DNA trebuie să se înființeze secția de urmărire penală a Elenei Udrea și asta i-am și spus doamnei procuror. Este evident că sunt o țintă pentru DNA și din acest moment mă consider o persoană persecutată și voi face sesizări tuturor ambasadelor din România și tuturor instituțiilor internaționale care se ocupă de drepturile omului", a afirmat Udrea.

Potrivit acesteia, citația i-a fost înmânată de către același procuror și ar fi pentru săptămâna viitoare. Referitor la acuzațiile care i se aduc în noul dosar, Udrea a spus că sunt legate de fapte pentru care a fost arestată prima dată, respectiv legate de modul în care s-a obținut creditul de la BRD.

Alte stiri din Politic

Ultima oră