Dragnea şi-a adus aminte: Grindeanu şi miniştrii şi-au depus demisiile în alb

09 Iun 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Dragnea şi-a adus aminte: Grindeanu şi miniştrii şi-au depus demisiile în alb

În plin război al declaraţiilor privind ineficienţa unor miniştri, al conflictului Gabriela Firea-Grindeanu şi pe fondul informaţiilor tot mai insistente privind remanierea Guvernului, liderul PSD, Liviu Dragnea, şi-a amintit că la partid există nişte demisii în alb ale premierului şi miniştrilor săi. 

Liderul PSD a declarat vineri că toţi miniştrii, inclusiv premierul Grindeanu şi-au depus demisiile în alb când şi-au primit mandatele în Guvern.

„Din câte am auzit, da, dar eu nu le folosesc, pentru că nu cred că asta e o procedură corectă. Adică, nu mă duc şi le iau din sertar şi le pun data. Eu nu procedez aşa. Am mai avut un caz de genul ăsta şi nu...”, a spus Dragnea, conform news.ro.

El a susţinut că, probabil, miniştrii şi-au depus demisiile în alb în „euforia formării Guvernului”. „Unul dintre ei a avut această idee şi au făcut acele demisii în alb. Nu mă interesează acele demisii în alb. Cine vrea să-şi dea demisia trebuie să fie un act asumat şi explicat, nu o demisie lăsată în alb care este activată”, a adăugat liderul PSD.

Dragnea a mai spus că nu ştie dacă vor fi propuse schimbări în guvern, indiferent "despre cine ar fi vorba din guvern”.

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră