Au muncit destul. Deputaţii intră în vacanţă

17 Mai 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Au muncit destul. Deputaţii intră în vacanţă

Decizia a fost luată de liderii grupurilor parlamentare pe motiv că pe perioada campaniei electorale, deputaţii oricum nu vin la Parlament şi nu are rost să se facă nişte cheltuieli inutile. Aleşii spun însă că vor munci în teritoriu mai abitir ca la Parlament.  

"Vom lucra în teritoriu mai abitir ca până acum, pentru că e campanie electorală și nu are rost să ne furăm căciula să spunem că venim aici și facem cheltuieli inutile atâta timp cât cvorum nu am avut nici măcar astăzi", a declarat marţi secretarul Camerei Deputaţilor, Nicolae Mircovici.

El a precizat că decizia a fost luată de liderii grupurilor parlamentare. "S-a apreciat, așa cum ar fi normal să se aprecieze, că politica trebuie făcută pentru oameni și corect, nu să fie făcută de dragul sau de spaima cuiva. De data asta s-a luat o măsură foarte corectă de dragul interesului în campania electorală și de dragul adevărului că participarea aici la plen e mai puțin importantă în această perioadă decât ceea ce înseamnă campania electorală. S-a spus foarte clar: da, ne asumăm această răspundere, spunem că începând de astăzi suntem în campanie electorală. Ideea că Parlamentul nu lucrează în această perioadă, dar parlamentarii lucrează mai abitir ca în alte perioade, dat fiind responsabilitățile pe care le au în campania electorală", a explicat Mircovici, conform agerpres.ro.

Alte stiri din Politic

Ultima oră