Mai multe celebrităţi părăsesc UNPR după fuziunea cu partidul lui Băsescu

18 Iul 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Mai multe celebrităţi părăsesc UNPR după fuziunea cu partidul lui Băsescu

Ilie Năstase spune că UNPR poate să facă fuziune cu cine vrea, dar pe el să nu conteze. "Nu ne unim cu dracul, eu unul nu. Despre colegii mei, nu ştiu ce or să facă, eu nu am treabă cu tovarăşul Băsescu. (...) Eu unul nu, pe mine să nu conteze băieţii aştia. Eu nu mă duc, pot să facă ei fuziunea cu cine vor, n-am treabă. (...) Trebuie să-mi dau demisia? Îmi dau demisia dacă trebuie. Ne împrietenim cu dracul, Doamne fereşte, vreau să-l cunosc cât mai târziu", a declarat Ilie Năstase pentru Mediafax.

La rândul său, actorul Alexandru Arsinel a declarat pentru agenţia de presă News.ro că s-a despărţit "de comun acord" de UNPR şi că niciodată nu a fost inscris "propriu-zis" în UNPR. El spune că întrucat cel care i-a propus adeziunea la gruparea politică "a disparut", a decis să se retragă. "Ne-am despărţit de comun acord. Niciodată nu am fost înscris propriu-zis. A fost vorba despre o adeziune de principiu, iar după o săptămână a început degringolada cu Oprea", a declarat Arşinel.

Actriţa Cezara Dafinescu sugerează că nu-l agreează pe fostul preşedinte Traian Băsescu şi spune că, având în vedere că UNPR nu mai există, nici ea nu mai este înscrisă în acest partid. "Dacă era, mă înscriam la Băsescu în partid. Mie mi-au ajuns aceşti zece ani. Nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu el", a declarat Cezara Dafinescu pentru news.ro.

În schimb, actorul Vasile Muraru nu a dorit să ofere detalii despre situaţia sa în UNPR. "N-am fost, nu sunt, nu voi fi - acestea sunt vorbele", a declarat Muraru pentru news.ro.

Duminică, într-un comunicat de presă, PPU-sl, partid fondat de foşti membri ai Partidului Conservator al lui Dan Voiculescu, a anunţat că organizații întregi sau membri UNPR în mod individual doresc să se alăture acestei formaţiuni.

"Acești membri UNPR exclud posibilitatea ca ei să devină membri PMP prin fuziune (...) Împărtășim opinia multor membri UNPR că este neprincipial și jenant să fuzioneze cu partidul condus de către cel care a făcut cel mai mult rău țării și cetățenilor români, cel care a tăiat salariile și pensiile și a dublat datoria publică a țării. Recomandăm filialelor și organizațiilor din țară ale Partidului Puterii Umaniste social-liberal să manifeste deschidere față de acei membri UNPR care doresc să ni se alăture pentru a susține scopul partidului nostru si valorile umaniste.", se arată în comunicatul PPU-sl.

Alte stiri din Politic

Ultima oră