Cum a fost CERTAT Klaus Iohannis de partidul FACEBOOK: “Bine că îţi iei avion şi ai designer personal... te-am votat degeaba!”

03 Iun 2015
Cum a fost CERTAT Klaus Iohannis de partidul FACEBOOK: “Bine că îţi iei avion şi ai designer personal... te-am votat degeaba!”
Preşedintele Klaus Iohannis ţine mult la pagina personală de Facebook. Într-una din rarele ieşiri publice, a corectat un ziarist care a greşit numărul fanilor de pe reţeaua de socializare. Astfel, când un jurnalist a menţionat că pagina sa de FB a strâns peste un milion de fani, preşedintele l-a corectat rapid: un milion jumate.

„Pas cu pas”, însă, cei 1,5 milioane de fani au început să îşi critice preşedintele. Chiar şi lansarea celei de a doua cărţi a lui Klaus Iohannis a creat iureş de comentarii pe pagina de Facebook.

Ultima revoltă a internauţilor a avut lor aseară, la scurt timp după ce Iohannis şi-a exprimat părerea, pe reţeaua de socializare, desigur, legată de votul din Senat pentru Dan Şova.

Comentariile au fost multe şi deloc plăcute. Fanii îi reproşează preşedintelui lipsa de reacţie şi modul în care alege să comunice. Îl compară cu Emil Constantinescu sau cu Nicolae Ceauşescu.

Iată câteva dintre cele mai pertinente comentarii postate aseară pe pagina preşedintelui:


„Emil Constantinescu 2... bun de nimic. Bine că îţi iei avion şi ai designer personal... te-am votat degeaba...”

“În afară de postari pe Facebook mai faceţi ceva pentru statul de drept? Că până acum aţi fost 0! Mai să cred că vă place de fapt ce fac ăştia în Parlament!”

“Coane, te-am votat degeaba!...Faci ca Ceauşescu...vizite! Măcar ăla aducea tehnologie şi contracte-n ţară.Tu nu eşti în stare să schimbi, prin pârghiile pe care, de altfel, ştii cum să la mânui, două matracuce care-s penale, un individ dubios de la SRI şi-un exrahat de preşedinte..Vorbesc aici nu de reparatii, unde confiscările ar trebui să-ţi fie lozinca, ci de dreptate şi respect..Aşa că fă valuri în altă parte cu "statul de drept", că suntem sătui de gargaragii.”

“Dar la Rarinca nu spui nimic? Ţi-a dat ordin Kovesi să ieşi pe Facebook să baţi câmpii?!? Dacă nu poţi să lucrezi cu Parlamentul, să-ţi dai demisia că nu eşti tu deasupra Parlamentului!”

“Vorbe, domnule Preşedinte. Nu FB este tribună dvs. de exprimare ci pupitrul preşedinţiei. Constat pe zi ce trece că sunteţi exact ceea ce am spus mereu în ultima perioadă. Nu sunteţi în stare DAŢI-VĂ DEMISIA. Cu nemernicii nu discuţi pe FB ci îi apostrovezi în public.”

“Mutulică! Te-ai trezit? Iar te-a făcut plagiatorul!”

“De cazul Rarinca nu aveţi timp! Femeia a fost aruncată în puşcărie 6 luni fără motiv .....dar vreţi să intre un om pentru care nici nu a fost trimis în judecată(probabil nu au probe).....asta este România lucrului bine făcut??????? “

Alte stiri din Politic

Ultima oră