Prim-vicepreședintele PNL Bușoi face glume cu Colectiv

11 Ian 2016 | scris de Cristi Ionescu
Prim-vicepreședintele PNL Bușoi face glume cu Colectiv

Prim-vicepreședintele PNL Cristian Bușoi a făcut pe Facebook o precizare privind legătura dintre resuscitatul interes al domniei sale pentru consolidarea cladirilor din Bucuresti si prespupunerea absolut injusta catre domnia sa, cum ca s-ar fi folosit in scop electoral de tragedia din clubul Colectiv. Iată ce scrie politicianul Bușoi pe Facebook, către, de ce nu, chiar alegătorii domniei sale.

"Am vorbit astăzi, într-o conferință de presă, despre necesitatea consolidării clădirilor din București care prezintă risc seismic și am atras atenția că nu suntem încă pregătiți să facem față unei noi tragedii, posibile în cazul unui eventual cutremur, așa cum ne-a demonstrat incendiul de la Colectiv. Unele reacții au fost critice, întregul demers fiind suspectat de instrumentalizarea tragediei de la Colectiv într-un exercițiu electoral de imagine. Mărturisesc cu toată sinceritatea că nu am intenționat acest lucru, iar celor pe care această asociere i-a lezat în vreun fel le cer scuze. Înțeleg ceea ce i-a deranjat și îi asigur de faptul că nu am intenționat să mă folosesc de ce s-a întâmplat în tragedia de la Colectiv sau în ce s-a întâmplat în martie '77", a scris luni seara Bușoi pe Facebook.

La conferință, în spatele lui Bușoi, a fost afișat un banner cu imagini de la cutremurul din 1977 și de la tragedia Colectiv. Bușoi a fost desemnat de PNL candidat la Primăria Capitalei. 

Legătura dintre cele două tragedii i-a atras politicianului PNL critici puternice.

Alte stiri din Politic

Ultima oră