L-AU TĂIAT PE CRIN DIN POZĂ? Fotografia publicată pe Facebook de Alina Gorghiu a înfierbântat spiritele

21 Mai 2015
L-AU TĂIAT PE CRIN DIN POZĂ? Fotografia publicată pe Facebook de Alina Gorghiu a înfierbântat spiritele
O anume fotografie a încins spiritele în online-ul românesc. Nu este vorba despre vreun scandal care implică vreo fătucă goală, ci e mult mai rău. Alina Gorghiu, co-președinta PNL, a publicat astăzi pe Facebook șase fotografii, de la evenimentul de aseară, de la Opera Română, unde PNL a aniversat 140 de ani de la înființare.



Toată elita partidului a fost prezentă la eveniment, insuși președintele României Klaus Iohannis fiind prezent. Printre persoanjele politice care s-au aflat în primul rând și au intrat în istoria recentă a PNL s-a aflat Mircea Ionescu-Quintus, Klaus Iohannis, Vasile Blaga (?!), dar și Alina Gorghiu, care a fost flancată de președintele României și de celălalt președinte al PNL, Vasile Blaga. Dar lângă Vasile Blaga cine stă? Mai e cineva lângă Vasile Blaga? Al cui e umărul care apare sfios din stânga lui Blaga?



Este umărul lui Crin Antonescu, a cărui prezență n-ar fi fost tolerată de ochiul critic al cenzorilor PNL, acesta fiind pur și simplu tăiat la editarea foto, post-production, cum s-ar spune. Pe scurt, Crin n-ar mai fi avut loc în poză. Deși este unul din ctitorii istoriei moderne a PNL, Crin Antonescu ar fi fost cropat (editat, șters, deletat) din stânga lui Blaga.



Ochii ageri ai tinerilor frumoși și liberi au sesizat imediat lipsa lui Crin din peisaj și au șeruit la maxim fotografia ÎNTREAGĂ de la eveniment, în care apare și Crin, în opoziție cu cadrul scurt, publicat de Alina Gorghiu, în care lipsa lui Antonescu chiar se simte.

"Ati decupat puțin poza scotându-l pe domnul Antonescu din poza? Am o informație pentru voi copreședinții: nici la un loc nu faceți cât domnia lui. Sa va fie rușine", comentează Yvonne Corina Macdougall.

"Interesant modul cum a disparut Crin Antonescu din fotografie.Deranjeaza rau omul asta...In alta ordine de idei,pe votul meu sa nu contati.Nu votez un Pnl fara Crin Antonescu!", scrie supărată și Vio Violeta.

"Ok dar cu Crin cum ramane? L-ati scos din poza...", sesizează și Marius Ilies.

Evident, tinerii frumoși și ageri au lansat și o întrebare pentru Alina Gorghiu, supărați că Atonescu Crin, după tot ce a făcut pentru Partidul Național Liberal, a fost înlăturat cu o simplă mișcare de mouse: L-AU TĂIAT PE CRIN DIN POZĂ? DE CE NU APARE CRIN ANTONESCU ÎN POZELE PUBLICATE DE ALINA GORGHIU?

Așteptăm ipotezele dumneavoastră la comentarii. Pixelul albastru nu se acceptă din oficiu.

Alte stiri din Politic

Ultima oră