Consultări la Cotroceni. Iohannis discută cu partidele despre legile securității naționale

12 Apr 2016 | scris de Veronica Micu
Consultări la Cotroceni. Iohannis discută cu partidele despre legile securității naționale

Sunt așteptați reprezentanții PSD, de la ora 10:00, PNL — de la ora 11:00, UDMR — de la ora 12:00, iar miercuri cei de la UNPR — de la ora 10:00, ALDE — de la ora 11:00, grupul parlamentar al minorităților — de la ora 12:00.

Iohannis a declarat, săptămâna trecută, că legislația în materia securității naționale a rămas în urmă și este nevoie de o îmbunătățire a acesteia

"Securitatea națională, securitatea cyber, organizarea serviciilor — aceste chestiuni sunt foarte sensibile și privesc pe toată lumea. Nu putem să spunem că este o chestiune care privește pe un partid și pe celălalt nu. Îi privește pe absolut toți și pe toți cetățenii României și atunci mi se pare normal ca această legislație, dacă este posibil, să fie adoptată practic în consens, cu participarea și cu acordul tuturor forțelor politice reprezentate în Parlament, cu dezbateri în societatea civilă care premerg acestei decizii și atunci a apărut în mod natural ideea unor consultări cu partidele politice", a explicat Klaus Iohannis la TVR.

Alte stiri din Politic

Ultima oră