Cioloș spune că a primit semnale la Bruxelles, privind aderarea României la spațiul Schengen

15 Feb 2016 | scris de Cristi Ionescu
Cioloș spune că a primit semnale la Bruxelles, privind aderarea României la spațiul Schengen

Premierul Dacian Cioloș a precizat că vizita pe care o efectuează la Bruxelles are scopul de a face cunoscute prioritățile Guvernului înalților oficiali europeni.

"Mă refer în special la reformele pe care le avem în vedere, cum ar fi reforma administrației, reformă care este necesară și pentru consolidarea progreselor înregistrate în lupta împotriva corupției. (...) Am primit semnale că se pot lua decizii pozitive în acest sens în viitorul apropiat. Am subliniat din nou faptul că România îndeplinește condițiile aderării la spațiul Schengen și am fost asigurat de sprijinul Comisiei Europene ", a scris premierul pe Facebook, la finalul primei zile a vizitei la Bruxelles.

"Cu vicepreședinta Kristalina Georgieva am discutat despre intențiile privind revizuirea bugetului UE la jumătatea termenului și situația românilor care lucrează în instituțiile europene. Cu o parte din aceștia m-am întâlnit la sfârșitul zilei și am avut un schimb interesant de puncte de vedere despre toate aceste subiecte", a mai adăugat premierul.

Alte stiri din Politic

Ultima oră