Cine sunt cei doi oameni speciali de la care mai are de învăţat premierul Ponta

22 Iun 2015
Cine sunt cei doi oameni speciali de la care mai are de învăţat premierul Ponta
Premierul Ponta a postat pe Facebook un mesaj în care le urează "La mulţi ani!" ministrului Muncii, Rovana Plumb, şi fostului premier Adrian Năstase. Rovana Plumb împlineşte astăzi  55 de ani, iar Adrian Năstase, 65 de ani. Despre cei doi, premierul Ponta afirmă că sunt doi oameni speciali care l-au sprijinit şi de la care are în continuare multe de învăţat.

"Astăzi își aniversează zilele de naștere doi oameni cu totul speciali pentru mine, care mi-au oferit pe parcursul anilor încrederea și sprijinul lor și de la care am în continuare multe de învățat.
La mulți ani, Rovana Plumb! La mulți ani, Adrian Nastase!", scrie premierul Ponta.

Activitatea de fost procuror, din perioada 2001-2004 a premierului Ponta, îl face remarcat de Adrian Năstase, care îl aduce în Guvern, ca secretar de stat, şef al Corpului de Control al Guvernului. În noiembrie 2002, Ponta este ales preşedinte al Tineretului Social Democrat, ocazie cu care Adrian Năstase remarcă faptul că poaspătul lider seamănă din profil cu Nicolae Titulescu şi devine astfel "micul Titulescu".

Ca şi în cazul lui Victor Ponta, tot de perioada 2001-2004 se leagă şi ascensiunea Rovanei Plumb. Ea a devenit cunoscută în perioada 2001-2004, cand a îndeplinit funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, în mandatul Guvernului Adrian Năstase.

Astfel, şi Rovana Plumb, şi Victor Ponta au fost descoperiţi şi promovaţi de fostul premier Adrian Năstase. Într-o postare pe Facebook, Rovana Plumb afirmă că a discutat cu premierul Ponta, aflat în Turcia, urându-i însănătoşire grabnică.
 
"L-am asigurat că, împreună cu viceprim-ministrul Gabriel Oprea, vom asigura cu totii o funcţionare foarte bună a actului de guvernare, susţinând toate proiectele începute deja. Avem încredere şi susţinem interimatul în fruntea Guvernului României de către viceprim-ministrul Gabriel Oprea. Guvernul României funcţionează, cu toţii ştim ce avem de făcut pentru a continua buna guvernare şi pentru a lua cele mai bune măsuri şi soluţii pentru creşterea bunăstării românilor – miza cea mai importantă a acestei perioade.Partidul Social Democrat este alături de Victor Ponta şi îl asigurăm că activitatea guvernamentală nu va fi afectată. Cetăţenii României trebuie să ştie că suntem o ţară stabilă, ne aflăm într-o situaţie economică şi socială foarte bună, iar instituţiile României sunt perfect funcţionale", a mai scris ministrul Muncii.

Alte stiri din Politic

Ultima oră