Președintele României, Klaus Iohannis, împlinește astăzi 56 de ani. Ce i-a transmis Tatiana Niculescu Bran, fostă purtătoare de cuvânt

13 Iun 2015
Președintele României, Klaus Iohannis, împlinește astăzi 56 de ani. Ce i-a transmis Tatiana Niculescu Bran, fostă purtătoare de cuvânt
Președintele României, Klaus Iohannis, împlinește astăzi 56 de ani. Fostul purtător de cuvânt, Tatiana Niculescu Bran, a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj, însoţit de o fotografie, pentru şeful statului.

„Președintelui României, de ziua lui, un portret prin ochi de copil. La mulți ani, domnule Președinte!”, a scris Tatiana Niculescu Bran pe pagina sa de Facebook.
 
Tatiana Niculescu Bran s-a retras din funcţia de purtător de cuvânt

Tatiana Niculescu Bran, purtătoarea de cuvânt a lui Klaus Iohannis, a demisionat pe 21 aprilie 2015.  Anunţul a fost făcut printr-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

„Azi, 21 aprilie a.c., m-am retras din funcţia de purtător de cuvânt, de comun acord cu Preşedintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aş fi dorit-o. Voi susţine în continuare proiectul de ţară al domnului Preşedinte Klaus Iohannis, indiferent de raporturile mele profesionale cu Administraţia Prezidenţială”, se arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

Alte stiri din Politic

Ultima oră