Cătălin Ivan, exclus din PSD

20 Mai 2015
Cătălin Ivan, exclus din PSD
Europarlamentarul Catalin Ivan a fost exclus, miercuri, din PSD, după ce Organizatia PSD Sector 1 Bucuresti s-a reunit pentru a lua în discuție sancțiuni posibile pentru că acesta "a continuat actiunile negative la adresa PSD".

Presedintele organizatiei, Dan Tudorache, a precizat, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, că decizia a fost a organizației locale, de vreme ce transferul lui Ivan către filiala Dobrobvat (Iasi) nu a fost aprobat.

După anunț, a intervenit și Catalin Ivan, care a precizat ca va contesta hotărîrea pe care o condidera ilegală.

"Eu sunt plecat de la organizatia Sector 1, pe care a dizolvat-o ilegal Victor Ponta ca sa ma inlature pe mine. Aceasta decizie a fost luata de domnul Tudorache, care este unealta lui Liviu Dragnea", a sustinut Catalin Ivan, fost purtător de cuvânt al PSD.

In luna martie, conducerea PSD Sector 1 Bucuresti anunta ca a decis suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan, acesta sustinand ca decizia nu este statutara intrucat el este membru al PSD in comuna ieseana Dobrovat.

Decizia suspendarii lui Catalin Ivan din PSD Sector 1 trebuia sa fie validata si in Consiliul National al PSD din 20-21 martie.

Alte stiri din Politic

Ultima oră