Casa pierdută din Sibiu şi conştiinţa lui Iohannis: Nu am nici un fel de problemă morală

17 Mar 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Casa pierdută din Sibiu şi conştiinţa lui Iohannis: Nu am nici un fel de problemă morală

Preşedintele Iohannis susţine că nu are nici o problemă morală legată de obţinerea casei din centrul Sibiului pe care a pierdut-o în instanţă şi spune că va respecta decizia Curţii de Apel Piteşti.

Şeful statului a fost întrebat despre sentinţa din 2015, în care se spunea că el nu a fost "de bună credinţă" şi a făcut uz de fals în obţinerea casei, decizie care a rămas acum definitivă şi irevocabilă.

 "Aceste lucruri nu sunt scrise în acea decizie şi pot să îi asigur pe toţi că nu am niciun fel de problemă morală. Fiind o decizie definitivă irevocabilă, ea va fi întrutotul respectată", a răspuns Iohannis conform news.ro.

Cum jurnaliştii i-au precizat că au citat din sentinţa din 2015, preşedintele a spus că nu comentează deciziile, care nu contează dacă "mulţumesc sau nemulţumesc".

"O decizie, dacă este definitivă şi irevocabilă, se aplică şi punct. Altceva nici nu cred că aş putea să adaug aici. (...) Nu s-a schimbat nimic prin această decizie. Suntem exact unde am fost şi în toamna lui 2015, de când se respectă cu punct şi virgulă acea decizie", a spus preşedintele.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au pierdut definitiv casa din centrul municipiului Sibiu, după ce Curtea de Apel Piteşti le-a respins irevocabil contestaţia în anulare la decizia Curţii de Apel Braşov, pe 22 februarie.

Alte stiri din Politic

Ultima oră