Blaga&Gorghiu, mulţumiţi: PNL a obţinut cel mai bun scor după '90

06 Iun 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Blaga&Gorghiu, mulţumiţi: PNL a obţinut cel mai bun scor după '90

"PNL a obținut la aceste alegeri locale cel mai bun scor al lui după 1990. (...). Le mulțumesc celor care au avut încredere în PNL, dar și candidaților", a afirmat Blaga. El a spus că, după numărătoarea făcută de 91% din organizații, PNL a obținut 31% la votul politic la consilii județene și peste 1.000 de mandate de primar.

"Am reușit să reconstruim dreapta. Nu a fost ușor, infirmând toate pronosticurile celor care nu aveau încredere", a susținut Blaga.

Pentru Alina Gorghiu, rezultatul obţinut de PNL la alegerile locale este fără precedent. Ea a spus că partidul a obţinut cel mai bun scor din istoria sa de după Revoluţie. PNL a câştigat mult mai multe primării decat avea înainte de scrutinul din 5 iunie, numărul acestora crescând de la circa 750 la peste 1.000, a mai spus Gorghiu.

Ea a spus că rezultatul pe Bucureşti a dezamăgit-o profund, dar a admis că responsabilitatea este comună, nu doar a luii Cătălin Predoiu sau a organizaţiei pe Bucureşti. Ea a arătat că deciziile luate în acest caz trebuie evaluate pentru a vedea unde s-a greşit.

"Nimeni nu se ţine de niciun scaun în partidul ăsta, dar nimeni nu demisionează când nu este cazul", a adăugat Gorghiu. "Îmi asum întreaga responsabilitate a eşecului pe Bucureşti", a mai spus ea.

Alte stiri din Politic

Ultima oră