Băsescu știe câte dosare penale i se vor deschide: Niţu e mai frământat de casa din Mihăileanu decât de Revoluţie

21 Mai 2015
Băsescu știe câte dosare penale i se vor deschide: Niţu e mai frământat de casa din Mihăileanu decât de Revoluţie
Fostul președinte, Traian Băsescu, a declarat, aseară, în cadrul unei emisiuni TV, că se așteaptă ca în cazul său să fie deschide circa 60-80 de dosare penale.
 
"Eu aflu din presă toate deschiderile astea de dosare și pot să vă spun pentru informarea dumneavoastră că mă aștept să se ajungă la 60-80 de dosare. În momentul în care mi-am încetat mandatul la Primăria Capitalei aveam 700 de plângeri. Orice chiriaș făcea o plângere penală împotriva primarului. Eu nu știu nimic deocamdată. Probabil că voi fi citat la Parchet dacă ele se redeschid. Deocamdată nu știu nimic", a declarat Traian Băsescu.
 
”Cu privire la afacerea Mihăileanu, vă rog să citiți legea 10, este legea prin care orice chiriaș care locuia într-un imobil nerevendicat avea dreptul să îl cumpere. Nu avea 300 de metri pătrați, este un apartament decent de circa 200 de metri pătrați, e cumpărat pe legea 10, aveam dreptul să îl cumpăr, citiți, vă rog. legea 10. Deci am convingerea că nu am încalcat legea. Mai multe detalii nu vă pot da. De aici până la a face explicații că a fost cumăprată fraudulos, poate judecătorii vor constata că citirea legii”, a continuat fostul președinte. 

Traian Băsescu a comentat ironic verificările făcute de către Parchet privind locuinţa din Mihăileanu. 
 
"Sigur, e mai importantă situaţia unui apartament decât cum au murit peste o mie de oameni la Revoluţie, în Bucureşti. E mult mai frământat domnul Tiberiu Niţu de casă decât de cum au murit oamenii la Revoluţie. Domnul Niţu, întâmplător, trăgea la Revoluţie", a mai spus Băsescu. (V.M.)

Alte stiri din Politic

Ultima oră