Băsescu: Nici cu Dragnea, nici cu Grindeanu. PSD a făcut o mare porcărie

16 Iun 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Băsescu: Nici cu Dragnea, nici cu Grindeanu. PSD a făcut o mare porcărie

Traian Băsescu a anunţat că PMP nu va face alianţă cu PSD şi nici nu va intra cu Grindeanu la guvernare. El spune că prin criza politică pe care a declanşat-o, PSD a făcut o mare porcărie, pe care trebuie să şi-o rezolve singur. Ca atare, PMP nu va vota nici moţiunea de cenzură.

"PMP nu va face nicio alianță de susținere parlamentară şi nici alianță de guvernare cu PSD-ul. Prezentul mesaj este urmare a zvonurilor lansate în mass media. Altfel spus, nici cu Dragnea în alianță parlamentară si nici cu Grindeanu la guvernare", a anunţat Băsescu pe Facebook.

El are şi unele dubii faţă de persoana lui Grindeanu. "La instalarea în funcţie, am văzut un Grindeanu care se comportă slugarnic faţă de Dragnea şi PSD. Aseară, în conferinţa de presă, am văzut un Grindeanu stăpân pe el şi care îi pune abrupt problema demisiei lui Dragnea, dar arată şi problemele de funcţionare ale PSD. Oare care este Grindeanu cel adevărat?  Grea dilemă", a susţinut Băsescu într-o altă postare. 

Cât priveşte moţiunea de cenzură anunţată de liderul PSD, Liviu Dragnea, Băsescu a spus că parlamentarii PMP nu o vor susţine şi a negat că ar fi avut vreo întâlnire cu liderii coaliţiei. 

"Stiti in ce situatie suntem? Astia au facut o mare porcarie in interiorul PSD- si ar vrea sa le-o rezolve opozitia. Sa si-o rezolve singuri", a mai spus Băsescu, citat de hotnews.ro.

 

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră