Ambitiile politice ale Monicai Macovei au si partid. M10 are personalitate juridica

10 Aug 2015
Ambitiile politice ale Monicai Macovei au si partid. M10 are personalitate juridica
Tribunalul Bucuresti a decis ,printr-o sentinta civila, sa acorde personalitate juridica partidului M 10, anunta, printr-un comunicat de presa , formatiunea politica condusa de Monica Macovei.

“Vă mulțumim tuturor celor care ați făcut posibil acest pas, mii de membri și zeci de mii de susținători. V-ați strâns în jurul ideii de dreptate, spiritului reformist, dragostei de libertate. Vom continua împreună în acest spirit. Momentul schimbării, momentul nostru a sosit. Haideți în Partidul M10! Dați click pe Înscrie-te pe site-ul mzece.ro! Haideți cu noi să transformăm România și viața noastră, oriunde trăim" se arata in comunicatul celor de la M10.

M10 se vrea o alternativa la actuala clasa politica din Romania printr-o politica pentru oameni,mai spune anuntul acestui partid.

Intrebarea este de ce se cheama acest partid M10 si primul gand te duce la Monica Macovei, fondatoarea acestui partid. Cand a fost lansata formatiunea politica in aceasta primavara, fostul ministru al justitiei explica:

“Asta înseamnă, de fapt, M. Înseamnă modernizarea României, bunăstarea României și a românilor prin modernizare, înseamnă merit, înseamnă fiecare la locul lui, pe meritul lui; înseamnă muncă, înseamnă că tu îți administrezi banii câștigați cinstit, și nu statul. Înseamnă mediu, pentru că omul nu este călăul naturii, ci este protectorul naturii. Și înseamnă multe alte lucruri minunate care, iată, încep cu M, de la Minune.”

Dincolo de minune, acest partid poate fi privit si ca un vehicul al ambitiilor politice ale doamnei Macovei care ,deocamdata ,la alegerile prezidentiale din 2012 nu a reusit decat 4,65% din voturile electoratului, un rezultat care nu a fost deloc o minune.
 

Alte stiri din Politic

Ultima oră