Actorul Adrian Titieni, candidatul PNL la Primăria Bistrița

15 Feb 2016 | scris de Veronica Micu
Actorul Adrian Titieni, candidatul PNL la Primăria Bistrița

Într-un comunicat al PNL Bistrița-Năsăud, semnat de copreședinții Stelian Dolha și Eugen Curteanu, se arată că ”Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, întrunit duminică, 14 februarie, a hotărât prin vot desemnarea profesorului universitar dr. Adrian Titieni drept candidat al partidului pentru funcția de primar al municipiului Bistrița. Membrii Biroului Județean PNL i-au mandatat pe cei doi copreședinți, Stelian Dolha și Eugen Curteanu, să susțină în fața Biroului Permanent Național al PNL candidatura profesorului Adrian Titieni în vederea validării”.

”Conform statutului și regulamentelor interne ale PNL candidaturile pentru funcțiile de primar municipiu-reședință de județ, respectiv de președinte al Consiliului Județean sunt validate de forul central al partidului, în timp ce validarea candidaturilor pentru primăriile de orașe și comune, precum și a listelor de consilieri locali și județeni se face prin vot în Biroului Politic Județean. Născut și educat la Bistrița, profesorul Adrian Titieni este în prezent rectorul Universității de Teatru și Film din București”, mai precizează PNL în comunicat.

Adrian Titieni, născut la 6 iunie 1963 la Bistrița, actor de film și teatru, este profesor universitar doctor, iar din anul 2012 este rector al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” București. Potrivit timponline.ro, mandatul acestuia ia sfârșit la 1 martie.

Alte stiri din Politic

Ultima oră