Wu-Tang Clan, zeii hip hop vin la Untold Festival

22 Mai 2015
Wu-Tang Clan, zeii hip hop vin la Untold Festival
Pe pe scena principală a festivalului de la Cluj, cel mai tare grup hip hop din lume se alatura faimosilor artisti electro dance Avicii, Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike. Cu totii vor urca pe aceeasi scena, pentru prima dată în România, între 30 iulie si 2 august, la Untold Festival.  

RZA, GZA, Method Man, U-God, Raekwon, Inspectah Deck, Ghostface Killah și Masta Killa – cei opt artiști rap ai grupului Wu-Tang Clan au acaparat industria muzicală, înlăturând supremația lui Dr. Dre atât pe plan artistic, cât și pe plan financiar. Viziunea imperiului Wu-Tang Clan de a cuceri industria muzicală a fost rapid implementată prin multiplele proiecte secundare solo realizate și prin brandul vestimentar lansat (Wu Wear).

Wu-Tang Clan a fost desemnat cel mai bun grup din istoria muzicii hip-hop de About.com, una dintre cele mai importante platforme din SUA: "Nicio armă din istoria muzicii hip-hop nu poate concura cu coeziunea haotică a Wu-Tang Clan. Clanul (The Clan) a avut multe personaje, fiecare cu excentricitățile lui. Au fost neînfricați în abordarea lor". „A Better Tomorrow”, al șaselea album al trupei, va fi lansat în premieră în România la Cluj, pe scena Untold Festival.

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră