Viva Las Vegas! Tribut Elvis Presley în Hard Rock Cafe

18 Ian 2016 | scris de Alex Revenco
Viva Las Vegas! Tribut Elvis Presley în Hard Rock Cafe

Primăvara începe cu o veste bună pentru pentru iubitorii muzicii lui Elvis Presley : Rob Kingsley aduce din nou la București spectacolul „A Vision of Elvis”. Pe 11 martie, de la ora 22:30, la Hard Rock Cafe, Rob Kingsley va aduce publicului din România atmosfera anilor de vis ai Americii.

Show-ul “Rob Kingsley - A Vision Of Elvis” este unul din cele mai bine cotate spectacole tribut din lume iar Kingsley este un entertainer înnăscut, pasionat din copilărie de showurile inegalabilului Elvis Presley.

După ani de zile în care a studiat prestațiile live ale idolului său, Rob a dobândit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atât în rândul fanilor cât și printre ceilalți artiști de profil.

Mai mult, vestimentația lui de pe scenă este fabricată în Statele Unite, la BK Enterprises & Gene Doucetto, unul dintre furnizorii care au confecționat costumele de scenă pentru aparițiile din anii 70 ale lui Elvis Presley !

Biletele pentru concertul „A Vision of Elvis”sunt 50, 70 și 90 lei (VIP) și se găsesc pe www.bilete.ro și în rețeaua bilete.ro

Alte stiri din Muzica

Ultima oră