Virgil Ianţu la Bucharest Music Film Festival

08 Iun 2015
Virgil Ianţu la Bucharest Music Film Festival
 Virgil Ianţu cântă pe 19 iunie, de la ora 20.00, în Piaţa George Enescu din Capitală, in cadrul celei de-a X-a editii a Bucharest Music Film Festival. Colectia de muzica romaneasca „Ieri si azi” lansata in urma cu un an de Virgil Iantu va fi pusa in scena in seara de 19 iunie, sub forma unui concert simfonic extraordinar.

<"Ieri si azi" este un album plin de armonie si caldura. Muzica aleasa, interpretarea ei si Big bandul ofera un sound elegant si rafinat. Iar atunci cand la acest context adaugi instrumente cu corzi, ele nu fac altceva decat sa imbrace si sa imbogateasca armonia, bucurandu-ne si pe noi, cei de pe scena, dorind ca acest sentiment sa-l transmitem mai departe celor din public. Pe 19 iunie va astept sa ne bucuram impreuna de muzica romaneasca, live, interpretata in premiera in aceasta formula cu totul speciala” a declarat Virgil Iantu.

Discul "Ieri si azi" contine o serie de piese romanesti, compuse in stiluri si perioade de timp diferite, din repertoriul Timpuri Noi (“Tanta”), Aura Urziceanu (“Dor de viata”), Loredana (“Extravaganza”), Directia 5 (“Daca ai sti”), Stefan Banica (“Gaseste-mi loc in inima ta), Simplu (“Oare stii), Vita de vie (“Praf de stele”), Aurelian Andreescu (“Dorul”) si Holograf (“Vreau o minune”). Pe 19 iunie, Ianţu va fi acompaniat de Orchestra de Tineret, dirijata de  Andrei Tudor. 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră