Unde mergem? Concerte din weekend

22 Iun 2018 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

Vineri, 22 iunie

De la ora 19.30, Green Hours prezintă concertul aniversar Țapinarii - 17 ani, adresat copiilor de toate vârstele. Jocul cu Țapinarii este un joc al senzațiilor. De 17 ani, te poartă prin mai multe stări. Copil, adolescent rebel, soț, amant, tătic responsabil, lup moralist, zeu, bețiv, poet, artist. Auzi sunetul pescărușilor, simți siliconul pe buricele degetelor, amesteci iubirile, găsești definiția fericirii. Vă așteptăm cu voie bună! Intrarea este: 25 lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul Green Hours , cu un telefon în prealabil la 0788 452 485 şi 30 lei – achitat în ziua evenimentului. Rezervări: # ideal din timp - pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată), # doar la urgenţă - 0788 452 485 (L-V: 11-18). Intrarea publicului se poate face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului. Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate (chiar și cele achitate) şi neocupate pînă atunci, se pierd - fiind oferite doritorilor fără rezervări. Evenimentele artistice încep efectiv cu 15 - max. 30 minute după ora anunţată. Nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green. Vă rugăm ca pe timpul spectacolului/concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE sau pe Mod Avion (pentru a nu interfera cu instalația de sunet!) şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

E.M.I.L. susține un concert acustic la Grădina cu filme, de la ora 20:30. Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii ani în direcții alternative rock și post-hardcore. Biletele de intrare sunt Acces General - 39,69 lei.

Antiheroes live @El Dictador (Str. Lipscani 43), de la ora 21.00.  AntiHeroes revine în formulă electrică, cu un sound propriu pe fiecare cover interpretat in ritmuri armonizate cu solo-uri de violoncel, Antiheroes si-a inceput activitatea in iarna anului 2016. Componenţa : Alexandru Grăjdeanu - violoncel; Fritz van Q - tobe; Liviu Vieru - voce; Sebastian Nazarevscky- chitară; Florin Chirilă – bass. Intrarea este 20 de lei, rezervări la 0729 041 043.

Kazi Ploae susține un concert în Club Fabrica, începând cu ora 21:00. DJ Coman + invitați și expoziția Human Face a lui Sebastian Andor vor întregi seara. Kazi Ploae (Florin Glomgold, din București) are  patru albume solo la activ, și trei albume în colaborare. El s-a poziționat în "avangarda" hip-hop-ului românesc datorită combinației între acest gen muzical și tipologia sa de exprimare. Biletele sunt Presale - 20 lei, la intrare - 25 lei.

Sâmbătă, 23 iunie

Clubul Underworld vă astepta la un concert extraordinar cu doua trupe locale pe val: Magazinu 51 –foto- (punk rock/ ska-punk, RO) şi Zero Fox Given (pop Punk/Buc, RO). Magazinu 51 este o formație de ska-punk înființată în anul 2014 în București. Originară din Pitești, trupa a participat la festivale precum Summer Of Punk, Rock in Parc, Rock Pe 2 Roți și Iubim 2 Roți, și a susținut numeroase alte concerte alaturi de formații precum Zob, Recycle Bin, Ska-nk, Les Elephants Bizarres sau Despite Everything. Zero Fox Given, ce a luat fiinţă la sfârşitul anului trecut, este cea mai nouă trupă pop punk de pe scena românească şi sâmbătă are loc concertul de debut. Cele mai mari influenţe ale trupei vin de la Chester, E.M.I.L., Pistol Cu Capse dar şi de la Neck Deep, Four Year Strong, State Champs, The Story So Far, Sunrise Skater Kids, A Day To Remember. Cântările încep în jurul orei 21:00 iar intrarea este 15 lei.

Last Rizla, Flesh Rodeo şi Tragic concertează @Quantic Open Air, după următorul program: acces public @ 18:30, Tragic (Alternative, Psychedelic, Doom, Post-Metal- Bucuresti)@ 19:00, Flesh Rodeo (Alternative / Metal- Bucuresti)@ 20:00, Last Rizla (Noise Rock / Punk / Sludge- Atena, Grecia)@ 21:00. Biletele sunt, online: 20 Lei, la https://eventbook.ro/music/bilete-last-rizla-flesh-rodeo-tragic-at-quantic, sau 25 de lei la intrare.

Orchestra Simfonică București și dirijorul Jin Wang prezintă concertul "Seara italiană", la Cinema Pro, de la ora 19:00. Numită în presa de specialitate drept “o capsulă de forță si pasiune”, Orchestra Simfonică București alături de dirijorul Jin Wang, soprana Oana Maria Serban și tenorul Andrei Lazăr vor interpreta o selecție specială de uverturi, arii și canzonete celebre. Sub bagheta dirijorului austriac de origine chineză, Jin Wang, Orchestra Simfonică București a susținut 20 de concerte în cadrul primului său turneu în Republica Populara Chineză, devenind astfel prima orchestră simfonică din Romania care a concertat în cadrul unui turneu de anvergură după 1990 în Shanghai, Nanjing, Hangzhou, Wuxi, Changzhou, Suzhou. Distins muzician şi dirijor, Jin Wang a studiat dirijatul de orchestră la Conservatorul din Beijing şi apoi la Academia de Muzică din Viena, având şansa de a se perfecţiona de-a lungul timpului cu reputaţi maeştri ai baghetei printre care se numără Leopold Hager, Vaclav Neumann, Peter Eötvös, Richard Österreicher, Zubin Mehta şi Leonard Bernstein. Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Biletele sunt Categoria I - 110 lei, Categoria II - 90 lei, Categoria III - 50 lei.

Târg de Sânziene by Grădina cu Artiști, la Merlock (Str. C.A. Rosetti Nr. 37). Se spune din moși-strămoși că noaptea de Sânziene sau Drăgaica e una magică, în care toate minunile sunt posibile, cerul se deschide, zânele dansează și sărbătoresc soarele, dragostea și pofta de viață. Am plănuit așadar exact în weekendul cu această noapte miraculoasă (23– 24 iunie) o mare sărbătoare mare, în grădina de la Merlock, pe C. A. Rosetti nr. 37. Pentru că toate fetele sunt zâne de Sânziene și trebuie să fie și mai frumoase, am pregătit târg mare cu peste 50 de meșteri pricepuți care ne aduc haine, bijuterii, accesorii felurite și multe alte lucrușoare cu care să vă împodobiți, pe care să le purtați, oferiți în dar sau luați acasă. Nu promitem că vă veți găsi ursitul la bâlciul nostru de Sânziene dar e un prilej bun să ieșiți din casă și să vedeți dacă a venit și el pe acolo să vă caute. În program 14:00-20:00: Muzică pe terasă cu Jay Ronin, 20:00-21:00: Concert de jazz cu Ariana.

De la ora 22.30, trupa Bazzar aduce voie buna si melodii binecunoscute pe terasa Hard Rock Cafe. Proiectul Bazzar a aparut în 2014 si este alcatuit din 5 membri care si-au propus sa aduca o viziune noua si sa redea momente live unice prin melodii alese cu atentie. Repertoriul trupei se diferentiaza prin îmbinarea perfecta a stilurilor pop, rock, disco, dance-pop, îmbinând cu succes piese celebre, melodii actuale, menite sa redea diferite stari si sa lanseze o provocare în a face coveruri cu personalitate, menite sa transmita emotie. Intrarea este libera si buna dispozitie garantata!

Duminică, 24 iunie

La Târgul de Sânziene by Grădina cu Artiști, la Merlock (Str. C.A. Rosetti Nr. 37), avem între orele 14:00-20:00: muzică pe terasă cu Jay Ronin (DJ). 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră