Unde mergem? Concerte din weekend

01 Iun 2018 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

Vineri, 1 iunie

Între 31 mai și 3 iunie, clubul de jazz Green Hours, aflat în al 24-lea an de activitate neîntreruptă, organizează ediția a 10-a, aniversară, a Green Hours JAZZ Fest, primul - și încă singurul - festival de club din România. În centrul Capitalei, outdoor, în „avant-garden”-ul hub-ului artistic Green Hours, vor avea loc, de-a lungul celor patru zile de festival, 9 sesiuni concertistice reunind nume consacrate, precum și muzicieni emergenţi de certă valoare din elita jazz-lui european, iar o sesiune specială se va întîmpla la Institutul Francez, cinema „Elvire Popesco”. În parteneriat cu Jazz.ro și Institutul Francez, are loc un eveniment Jazz for Kids, cu participarea grupului olandez Tin Men And The Telephone. Copiii prezenți vor putea interacționa cu artiștii de pe scenă în timp real, prin intermediul telefoanelor mobile. Programul complet al ediției a X-a GHJFest, prezentări ample ale artiștilor invitați, precum și mostre muzicale, puteți găsi la http://greenjazzfest.ro/. Biletele se găsesc online, prin rețeaua Bilet.ro și la sediul Green Hours (Calea Victoriei 120).

La Caritabil Fest 2.0 de la Clubul Ţăranului au loc următoarele concerte, de la ora 20.00 Concert Day Day, la 21.00 Concert We Singing Colors, la 22.00 Concert Urma (acustic). Bilet: 30 de lei

Warm-up Party: Scandal Streetpunk@ Trei Bețivi (Vasile Lascar nr. 66). Trupa Scandal vine la trei betivi sa petreaca inainte de concertul aniversar de 20 de ani din Quantic. Vom proiecta clipuri punk, hardcore, ska, oi! si altele. Ca de obicei, intrarea si spiritul sunt libere!

Sâmbătă, 2 iunie

Scandal (foto) susţine un concertul aniversar de 20 de ani, în club Quantic. Alături de Z.O.B., Scandal este, probabil, cea mai reprezentativa formaţie punk rock romaneasca inca activa. Dupa ce Scandal s-a relocat la Londra si-a lansat un album excelent, extrem de bine primit de media si de public, a venit vremea sa se intoarca acasa si sa aniverseze alaturi de prieteni cei douazeci de ani petrecuti in slujba muzicii de protest. Nemuritorul imn punk anti-militie "Patrula" se va auzi din nou la Bucuresti, alaturi de piesele de pe noul album "On a Roll". Va fi o adunare intre si pentru prieteni vechi si noi, pentru ca nimeni nu este ilegal, toata lumea e binevenita, oameni care ii cunosc pe 'scandalagii' sau vor sa ii cunoasca acum. O aniversare de 20 de ani e ca o viata de om, cu bune si cu rele, si ne dorim sa ne aducem aminte despre cum era, cum e si cum va fi impreuna. Evenimentul aniversar este un concert exclusiv, cei patru 'scandalagii' vor veni direct de la Londra pentru aniversare. Va fi un stand de merchandise aniversar si extrem de divers: tricouri, girlies, stickere plasticate, insigne, magneti aniversari, alaturi de variantele pe vinil LP si digipack CD ale albumului 'On a Roll'. Alaturi de Scandal vor evolua doua dintre cele mai efervescente trupe romanesti, cu acelasi tip de spirit si etica, Damage Case si Magazinu' 51. Ne dorim ca evenimentul sa continue pana dimineata cu sprit, bere si voie buna pe ritmuri nebune de punk rock, oi! si ska. Biletele sunt 50 de lei, disponibile la intrare.

În premieră românească pentru un festival de gen, o seară a Green Hours JAZZ Fest va fi dedicată exclusiv pianului. Trei dintre cei mai reputați pianiști de jazz ai Europei, Nik Bärtsch (Elveția), Leszek Możdżer (Polonia) și cel mai important nume al scenei românești, Mircea Tiberian, susțin cîte un recital extraordinar de pian.

Villain - Codex Gigas Tour 2018 - The Opening Party@fabrica. Vino sa experimentezi soundul fresh de pe teritoriul EDM/Fusion, din Romania alaturi de VIIIain, in cadrul show-ului de deschidere al turneului "Codex Gigas 2018". In deschidere, vor urca pe scena Mate Official (M8) si Secret BLVD iar invitati speciali sunt:Pacha Man, Miru, KAIRA, Florin Costachita (frontman AN THEOS), EnerGIA, YnK. Eveniment organizat, sustinut si promovat de: Rusidava Music RoEvents.ro si Digital Catz Studios. Intrarea este 15 lei, acces public- 20.30, cântările în jurul orei 21.00.

Caritabil Fest 2.0 continuă la Clubul Ţăranului, după următorul program, ora 20.00 Concert El Madre,  21.00 Concert Cuantune, 22.00 Concert Luiza Zan & Iulian Pavelescu. Bilet: 30 de lei

Duminică, 3 iunie

În ultima seară a Caritabil Fest 2.0, la Clubul Ţăranului cântă, de la ora 20.00 Gramofone, 21.00 Symphactory Orchestra şi  22.00 Maria Raducanu. Bilet: 30 de lei

Alte stiri din Muzica

Ultima oră