Unde mergem? Concerte din weekend

01 Feb 2018 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

Vineri, 2 februarie

Grupul heavy metal Black Hat Bones din Grecia cântă în clubul Mojo (Gabroveni nr.14), unde invitaţi speciali sunt bucureştenii de la Bodark. Black Hat Bones au luat naştere în 2009 şi au înregistrat două albume  High Gain Devil Rockers-2015, Born In a Thunder-2017. Bodark a luat ființă în anul 2010 şi îmbină foarte bine elemente de rock clasic cu sintetizatoare, viori, violoncel sau chiar pasaje de hip-hop. Are la activ tot două albume, Pot- 2014 şi Umaniac- 2017. Componenţă Bodark Vali Mihnea - voce, bass, Daniel Rizea - chitară, sintetizatoare, Andrei Namian - chitară, sintetizatoare, Stefan Dancău – tobe. Intrarea este 15 lei iar accesul publicului e la ora 22.00.

Coma susține un concert acustic la Hard Rock Cafe, începând cu ora 22:30. Grupul a fost înființat în 1999 de șase tineri din București: Dan Costea, Cătălin Cheleman, Răzvan Albu, Răzvan Rădulescu (DJ Hefe), Sorin Petrescu, Matei Tibacu și Călin Marcu. Prima apariție pe scenă a fost în anul 2000, la Timișoara, în cadrul StudentFest. Coma a cântat, de-a lungul timpului, în deschiderea concertelor unor trupe și artiști precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More), Born from Pain, Skunk Anansie. Biletele sunt VIP (loc la masă în fața scenei) - 69 lei,acces general (loc la masă în sală) - 49 lei, fără loc (în picioare, în fața scenei pe ringul de dans) - 49 lei

În Private Hell Rock Club (Strada Soarelui 5), de la ora 22.00 aniversăm 6?6.6! - Six Years Of PH: “Daca tot facem şase ani de cand am deschis portile "Iadului privat", atunci e musai sa petrecem două zile! De muzica se vor ocupa Bodo si Lenţi, berea va fi rece, va ploua cu shoturi si ne vom distra pe cinste! Let's party!”

În clubul JamStage (Calea Rahovei 147-153), de la ora 22.00 avem Behind the Summer, un party Remember Vama Veche. E o petrecere cu muzica anilor 80 & 90, selectată de DJ 87 BPM (Bobo Yolo Summer Club), Rares & Mircea Matei (Acolo), Jiji (cunoscut de peste tot ), Călin (Control Club). Pentru fumat există o terasa mare încălzită iar intrarea este liberă.

În Londophone (Zalomit 2), la ora 20.00 începe Vinyl Jam Session. Mesajul organizatorilor este “ Am schimbat anul, schimbam și placa. 2017 ne-a adus mai multe discuri noi. Inițial ne-am gândit să vă chemăm acasă la noi sa le ascultam împreună. Am făcut calcule și ne-a ieșit că sunteți cam multi. Așa că am vorbit cu Vlad și ne-a pus Londophone la dispoziție. Noi venim cu 2 pick-upuri și vreo 100 kg de muzica iar voi cu chef de distracție. Neagu și Hariton la butoane”.

Sâmbătă, 3 februarie

Yellow Club (Str. Lucretiu Patrascanu, nr.1) prezintă Paul Ballo live with Band. Paul concertează într-o formulă nouă, de această dată fiind vorba de un eveniment mai special, pe acorduri cu o ușoară tentă de jazz. Paul Ballo a pus bazele proiectului muzical Hot Casandra, care i-a adus in scurt timp multe turnee internationale si zeci de concerte in Anglia. După numeroase experiente de neuitat in afara tarii, printre care si un concert pe aceeasi scenă cu Rihanna, Paul a revenit in Romania in 2015 si a lansat single-urile “Night Lights” si “Luna”. Mai mult, piesa “Operatic Female Having A Crack” a fost inclusă pe compilatia de succes Buddha Bar XVII si difuzata in heavy rotation pe BBC Radio 1. Paul Ballo, alături de Robert Enache, Octavian Mardari si Gabriel Bălașa continua traseul muzical ce aduce un sound fresh si diferit in muzica din Romania. Intrarea este 20 de lei, rezervari la: 0771.56.54.59 / 031.411.5790.

Duminică, 4 februarie

Gaahls Wyrd (foto) din Norvegia sosește pentru prima dată în țara noastră în această formulă şi  susține un concert în clubul fabrica. Kristian Eivind Espedal, cunoscut sub numele de scenă Gaahl, a fost solistul vocal al formației de black metal Gorgoroth. Alături de norvegieni, pe scenă va urca formația bucureșteană Ucigan, dar și Ritual Day (din China!). Biletele se găsesc pe www.AmBilet.ro la prețul de 59 lei iar în seara evenimentului, acestea vor costa 70 lei. Important- Pentru acest concert se vor pune în vânzare doar 250 bilete.

În Hard Rock Cafe, de la ora 21.00, avem un concert inedit, Mike Godoroja & Blue Spirit. Este o  producție spectaculară în care bluesul, rockul, folkul și tradiționalele motive românești fuzionează cu elemente teatrale și de artă vizuală. Fiți pregătiți să faceți cunoștință cu 12 sintetizatoare, 11 instrumente cu corzi, 5 orgi și un set de 30 de unități de percuție. Mike Godoroja – voce și inspirație, Tibi Duțu – bassist, Vali Vătuiu – percuționist, Călin Grigoriu – chitarist, Dorian Pîrvu – pianist și Alin Păun – chitarist  au construit, cu dăruire, un spectacol exceptional, unic în România. Biletele au următoarele preţuri: 25 lei, acces general, cu loc la masă şi 35 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei. Sunt disponibile şi bilete fără loc, la preţul de 25 de lei.

Grupul american Algiers are concert în Club Control, de la ora 20:00. Originară din  Atlanta, Georgia, trupa înființată  în 2007 abordează genuri muzicale precum post-punk, blues punk sau rock experimental. Are la activ două albume de studio: "Algiers" (2015) și "The Underside of Power" (2017) şi următoarea componenţă-Franklin James Fisher, Ryan Mahan, Lee Tesche și Matt Tong.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră