Unde mergem? Concerte din weekend

26 Ian 2018 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

Vineri, 26 ianuarie

În clubul Quantic are loc primul concert byron din noul an, care va cânta alături de grupul Bucium. byron sunt activi de 11 ani, cu 6 albume de studio lansate și 3 DVD-uri live. Au cântat de-a lungul timpului atât pe scene mari cât și în locuri mici, în care legătura cu publicul este primordială, au compus coloana sonoră pentru un serial marca HBO şi au filmat un concert în Salina Turda, la peste 100 de metri adâncime – „Live Underground”. Programul serii: ora 21.00- acces public, ora 22.00- Bucium, ora 23.15- byron. Biletele la concert se găsesc în rețeaua www.iabilet.ro și costă 40 de lei (cu o reducere de 50% pentru studenți, în baza carnetului).

Concert Raizing Hell (foto) & Slicer în club SIMS (Str. Mihail Moxa 20). Considerati a fi prima trupa de horror punk din Romania, Raizing Hell s-a infiintat in toamna lui 2010, avand in componenta patru membri. Din 2010 pana in prezent, trupa are la activ 2 albume, 2 EP-uri, 2 videoclipuri, numeroase concerte si turnee in tara si in afara ei, cat si patru schimbari de componenta. Din 2017, Raizing Hell înseamnă  Liv Decay (vocal/chitara ritm), de Alex "Mr. Sheep" Gavril (chitara solo), Mike Dragomir (chitara bass) si Constantin Barbaselu (tobe.) Proaspat intorsi din Italia, unde au sustinut 2 concerte si au intrat in studio pentru a inregistra un nou material, Raizing Hell sunt pregatiti de a continua seria de concerte si turnee, in stilul caracteristic, cu un sound plin de energie si puternic influentat de trupe precum Motorhead, Girlschool, The Plasmatics,Misfits etc. Luand viata in 2016, si avand in componenta 4 membri, Slicer este poate singura trupa de black/thrash din Bucuresti. Puternic influentati de trupe ca Midnight si Motorhead. Programul începe la ora 21.00, acces public  la 20.00. Intrare- 15 lei.

La Hard Rock Cafe, începând cu ora 21:30, concert extraordinar Bosquito, una dintre cele mai originale trupe romanesti cu un sound unic.  Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica pana la elemente simfonice si de hard rock. In perioada 2002 – 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania. Trupa a lansat pana acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scantei (2001), Cocktail Molotov (2003), Farame de soare (2004) si Babylon (2014). In perioada 2005 – 2011 trupa a concertat in SUA iar membrii sai au declarat ca pentru ei acest fapt a fost unul recreational. Tot in aceasta perioada au lansat si piesa Intuneric in culori alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica iar apoi au revenit in Romania unde au cantat in deschiderea concertului Shakira. Intrarea este 60 de lei (fără loc)

Proiectul Corbu este gata să se prezinte oficial la Clubul Țăranului Român, de la ora 21.00.”Facem cunoștință, vă purtăm prin povești fantastice, cântăm și vă prezentăm primul videoclip al proiectului pentru single-ul „Ziua de vară”. Și mai avem și câteva surprize pe care vi le-am pregătit, dar nu le veți descoperi decât la momentul potrivit” a spus Sergiu. Alături de Sergiu Corbu Boldor (vioară, caval, voce) vor urca pe scenă Alexandru Nichita (chitară electrică), Patricia Nicolae (tobe), Florin Chirilă (chitară bas), Mihai Andrițcu (vioară), Cristian Flavius Mocanu (sintetizator). Sergiu Corbu Boldor este cunoscut din colaborarile cu : Partizan, Hara, Dirty Shirt, dar și pentru proiectul Ad Hoc. Biletele sunt disponibile, în număr limitat, exclusiv prin www.AmBilet.ro. Presale (100 bilete): 25 lei. Acces (în seara evenimentului): 30 lei

Sâmbătă, 27 ianuarie

Alexandru Andrieș cântă la Clubul Țăranului Român, începând cu ora 20:00. Pe scenă vor urca: Alexandru Andrieș (voce, chitară), Berti Barbera (voce, muzicuță, percuții), Călin Grigoriu (voce, chitară solo), Maria Ioana Mîntulescu (voce), Sorin Romanescu (voce, chitară bariton) și Victor Panfilov la sunet. Acces general - 75 de lei

Green Hours prezintă grupul Cosmic Trio, alcătuit din Cătălina Oana Beta – voce, Albert Tajti – pian şi Dan Alex Mitrofan – chitară. Concertul începe la ora 20.00. Intrarea este  25 de lei - achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485, 30 de lei - achitat în ziua evenimentului (redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică, în limita a 6 locuri și cu rezervare prealabilă.

Orkid susține un concert în Club Control, de la ora 20:00. Orkid este un proiect muzical și cinematic, în care se pune accentul și pe imagistica formației - atât în concerte, cât și în afara lor. Cei cinci membri influențați de punk, blues și progressive rock sunt Vlad Ilicevici - chitară & voce, Radu Pop - tobe & graphic design, George Frătica - chitară bass, Sebastian Burneci (trompetă & clape) și Alexandru Donny Andone - jouhikko/talharpa, tibetan bowls, wind gong, didgeridoo, claves, rattles, shaman drum. Bilete, presale - 20 lei

În Have a cigar, are loc ediţia cu numarul 17 a târgului de vinyl, între orele 11:30 - 18:30. Vor fi peste 10 000 de discuri cu muzica pe vinyl, schimburi de discuri (cei care vor sa schimbe discuri sunt bineveniti). Pentru detalii sunati la numarul de telefon 0769.601.111.

Duminică, 28 ianuarie

Spectacolul “Joia Pacatosilor – Alina Manole & Raul Kusak” din Teatrelli (Piata Lahovari 7) este sold out. Alina Manole si Raul Kusak au gandit impreuna acest spectacol-concept al carui debut a avut loc in 2012 si a fost jucat/cantat de atunci in oricare zi a saptamanii. Despre rolul terapeutic al conceptului s-a tot scris in ultimii 5 ani si jumatate. La fel s-a scris si despre magia celor doi artisti, a caror energie si eleganta muzicala se contopesc in trairi de scena aparte, intr-o stare incredibil de intima cu cel care asculta. Scenariul povestii este scris de Alina Manole. Cantecele care sustin traseul pacatosilor sunt, de asemenea, compuse de artista. Niciun spectacol nu este insa la fel cu celalalt pentru ca dinamica povestii are de-a face cu doua personaje, reprezentate de Alina si de Raul, iar opiniile unui pianist, exprimate cu ajutorul pianului, sunt de multe ori surprinzatoare. Spectacolul începe la ora 19.00 şi este recomandat DOAR persoanelor peste 18 ani.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră