Unde mergem? Concerte din weekend

26 Oct 2017 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

Vineri, 27 octombrie

Concertul aniversar Iris 40 are loc în H, începând cu ora 22:00. Vor fi “surprize la tot pasul, de la lansarea unei piese noi, la invitați celebri ai rockului românesc şi la setlist-ul completat cu reorchestrări şi interpretări ale unor piese precum "Corabia cu Pânze", "Lumina Zilei", "Iris", "Valuri" şi "Tot Zbor", totul într-un spectacol cu durata de peste doua ore.” Biletele sunt Categoria A (cu loc la masă în fața scenei) - 50 lei, Categoria B (acces general cu loc la masă) - 35 lei, Categoria C (părțile laterale cu loc la masă) - 25 lei.

La ora 19:00 vă așteptăm în Piața Unirii (in parcul din fata magazinului Unirea) de unde vom pleca în marș spre Colectiv. Vă învităm să vă aduceți chitarele și să cântăm în Piața Bucur, în jurul monumentului. Ne dorim să cântăm împreună, la ora 22:33, piesele din link-urile de mai jos, la comemorarea a doi ani de la incendiului de la Colectiv. Link-uri tabulaturi piese:

Goodbye to Gravity - Back to life

http://www.tabulaturi.ro/acorduri.php?tab_id=10527

Valeriu Sterian - Exercițiu

http://www.tabulaturi.ro/acorduri.php?tab_id=1419

Pasărea Colibri - Vinovații fără vină

http://www.tabulaturi.ro/acorduri.php?tab_id=6565

La Hard Rock Cafe, incepand cu ora 22:30, avem concert byron. In cei peste 10 ani de activitate, byron a lansat patru albume, a demarat proiecte marete pe care le-a si finalizat (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron – Rock Your High School, musical-ul Nevestele Vesele din Windsor), nemaivorbind de numarul mare de concerte sustinute la festivaluri de renume sau in cluburi. byron inseamna: Dan Byron (voce, chitara, flaut), 6fingers (voce, clape, chitara), Laszlo Demeter (bass) si Dan Georgescu (tobe). Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea, la urmatoarele preturi: - VIP: 59 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri), Acces General: 39 de lei, cu loc la masa in sala, Fara loc: 39 de lei

Clubul Quantic te invită la o seară de indie rock, alături de formaţiile Eyedrops şi Gramofone. Eyedrops şi-a început activitatea în 2012, prezentându-se în faţa publicului larg cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015, trupa şi-a consolidat poziţia pe piaţa muzicală românească, lansând piese în română, precum “Spre Soare”, “Prezent”, sau “Bicicleta”. Povestea Gramofone îşi are începuturile în vara anului 2013, când Paul Dragusin şi Radu Adrian se hotărăsc să pună bazele unui proiect muzical împreună. Denumirea de "Gramofone" a fost preluată de la un proiect anterior al lui Paul, realizat împreună cu Vlad Dumitrescu, ce a avut ca rezultat albumul instrumental "Intervention". Albumul de debut Gramofone, “Confessions from the Belly of the Beast” este un discurs muzical ce pune sub lupă situaţii şi probleme ale societăţii moderne. Acces public- ora 20.00, biletele sunt 20 şi 25 de lei –în presale şi 30 de lei- la intrare.

În club Hybrid, concert The Mad Socks -alternative rock, funk, blues şi  CRMN (a se citi cremene)- trupă aflată “la confluenta dintre pop si rock, cu ceva umbre de jazz”. Acces public- ora 21.00, intrare- 10 lei.

Sâmbătă, 28 octombrie

Dirty Shirt susține un concert în Club Quantic, alături de Targ3t și Etheric. La doar câteva luni după ce a încheiat cu succes turneul FolkCore DeTour cu un show în capitală, Dirty Shirt se întoarce în București cu un concert plin de energie. Chiar dacă de data aceasta nu vor veni alături de Ansamblul Folcloric Național Transilvania, maramureșenii promit un program special. Intrarea- 45 lei.

Concertul Nicolas Simion Band - JAZZ US! 56 are loc în BEAT bar umanist (din Vasile Lascar 29). Va asteptam cu drag, sa ascultati unul dintre cele mai frumoase instrumente, saxofonul, in compania lui Nicolas Simion, caruia i se alatura Lucky Pais la tobe si Sian Brie la chitara...modern jazz, standarde, New Jazz Era. Saxofon - Nicolas Simion, Sian Brie – chitara, Lucky Pais – tobe. Suport artişti- 30 de lei. Rezervari 0748.110.388.

Mani Neumann, fostul violonist al grupului Phoenix, susţine două concerte la Clubul Țăranului Român: sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 22.00 şi dumincă, 29 octombrie, de la ora 21:00. Mani, neamţul cu „suflet de român“, îl va avea alături pe Ulli Brand, partenerul său muzical de peste 38 de ani. Nemţii vor fi acompaniaţi de doi muzicieni români: Eugen Amarandei (bass) şi Gabriel Bălaşa (percuţie). Grupul german farfarello are 20 albume la activ şi peste 4.000 de concerte în întreaga lume. Aceste două concerte farfarello fac parte din turneul care trece prin 17 orașe ale României. Bilet: 30 lei, rezervări la tel: +40 21 310 8048.

De la ora 8.00 PM până a doua zi în zori avem Nightmare on Victoriei, în clubul Centru (Calea Victoriei 48 - 50, Pasajul Victoria). Este o sărbătoare Halloween altfel, în noaptea în care trecem la ora de iarnă, deci putem petrece cu o oră mai mult, dar nu oricum, ci într-o ambianță terifiantă. Îmbrăcăm clubul în straie horror și vă înfricoşăm toată noaptea. Hai să vă învingeți temerile la un party horror ce o să vă transforme visele din noaptea respectivă în adevărate coșmaruri. La pupitrul de DJ va sta Munteanu. El se va ocupa de coloana sonoră a petrecerii, printr-un un mix horror. Intrarea este liberă.

Rock Dinos Halloween în clubul Hybrid (Strada Ion Câmpineanu 16), de la 9.00 seara până dimineaţa, cu “glam, metal, hard rock, saluturi muzicale din rockul anilor '70, '80 si '90, cantece de voie buna cu monstri sacri de la noi si de peste hotare, melodii de neuitat din Jurasicul comunist si Cretacicul revolutionar”.

Halloween Party şi în clubul Evarza, de la ora 21.00. Este o petrecere înfricoșător de mișto, sub îndemnul ”intră cine vrea, scapă cine poate”. Ai curaj să te bagi? Spiritul EVarză rămâne viu, ca la orice altă petrecere, așa că nici muzica bună si nici prietenii nu vor lipsi. Rezervări la: 0758 058 008.

Electric Halloween în Cafeneaua Vaperilor (Splaiul Independentei, nr. 2K), de la 7.00 PM până la 3 AM trap/tehno/trance/psytrance- halloween party.

Duminică, 29 octombrie

Cub Control vine cu o veste bună pentru iubitorii de stoner, psychedelic & co, lansând platforma de evenimente Psychedelicious. Primul eveniment Psychedelicious are loc alături de nemții de la Mother Engine. Program: 19:30 - Warm-up /w Patricia, 20:30 - Mother Engine, 21:30 - After-Party /w Patricia (Front Control/ sala mica). Intrare liberă.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră