Unde mergem? Concerte din weekend

22 Sep 2017 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

Vineri 22 septembrie

Suedezu & Artan, adica Partizan susţin un concert acustic la Clubul Țăranului, de la ora 21.00. Intrarea - 30 de lei, rezervari la tel. 021.310.8048

De la 8:30 PM, la Serendipity Bistro (Strada Dumbrava Rosie nr 12), se rescrie vara indiana alaturi de Jezebel si Alexandru Mihai Burca. Jezebel este Izabela Barbu, femeia care a avut curajul să renunţe la jobul din bancă pentru a putea să-şi trăiască visul de a cânta. Repertoriul ei include melodii aparţinând unor genuri foarte diferite. Interpretează cu aceeaşi plăcere muzică românească din perioada interbelică, melodii ale Mariei Tănase, chansonette, ritmuri spaniole şi sud-americane, fadouri, jazz, muzică clasică. Participarea la eveniment se face doar pe baza de rezervare. Telefon: 0743 283 342 – zilnic între orele 14,00 – 00,00. Email: events@serendipity-tea.ro

Creative Fest, festival de artă și cultură urbană, în weekendul 22 – 24, la Romexpo, intrarea A. Vor fi trei zile de concerte, artă urbană, demonstrații de graffiti și freestyle, acrobații cu skateboard și biciclete, o zonă gastronomică, dar și multe alte activități. Pe scenă vor urca Wyclef, Dub Pistols, Delinquent Habits, Pete Rock & CL Smooth, Looptroop Rockers și ZiGGi Recado, Culese Din Cartier, Vița de Vie, The Mouse Outfit, Coma, Gojira & Planet H, Grimus, Vlad Dobrescu, DJ Sauce, Prop Dylan, Pistol cu Capse. Fiind organizat de Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, intrarea este, bineînţeles, liberă.

Sâmbătă, 23 septembrie

Club fabrica face 10 ani şi byron împlineşte tot 10, de la lansarea albumului de debut în acelaşi club ! Amintiri de acum 10 ani. Pe 12 octombrie 2007 lansam "Forbidden Drama", primul nostru album, printr-un concert în fabrica. Primul concert din Fabrica, ever. Acum, după 10 ani, ne revedem în același loc să cântăm live întreg albumul integral, pentru prima oară de atunci. Și vă mai pregătim niște surprize, că așa-i frumos”. (byron). Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua IaBilet în număr limitat la prețul de 30 de lei (presale) și 40 de lei (la intrare în seara concertului, în limita stocului rămas).

Diamonds Are Forever & Days Of Confusion live în clubul B52. Acces public-ora 19.00 iar concertele se vor termina la ora 22:30. Intrarea este 25 de lei. Program strict impus de petrecerea de weekend ce se desfasoara in fiecare sambata in club B52-afterparty cu Gabi (Alternative, Ska, Hip Hop, Reggae, Pop, Rock, Electro).

Sezonul de toamna #VinylBoutique este organizat la Have a cigar, între orele 11:30 şi 18:30. Sunt 10 000 de discuri cu muzica pe vinyl, 3000 discuri din totalul general sosesc cu avionul din UK iar cateva zeci de discuri -first print. AVmall va asteapta cu vouchere de reduceri la toate produsele lor, special pregatite pentru acest eveniment. Cei care vor sa schimbe discuri sunt bineveniti. Pentru detalii – 0769.601.111.

La Dark Wheels cântă Partizan, Fara Zahar, Zaibar, Alias, Gen Urban. Party de motociclisti, cu lume multa, cu muzica buna live, mancare ca la un festival culinar, cu bere, vodca, vin... fara apa. Ne vedem spre seara asa, dupa somnul de pranz, ca sa fie bine. De la ora 17.00, in Releului 3.

De la ora 19.30, Green Hours prezintă un concert de old hard rock cu Barock Group, alcătuit din Dan Oancea – voce, Cristi Luca – chitară, Deny Crăiniceanu –chitară, Viorel Pascu - bass, leader, Daniel Croitoru - voce, tobe, Mihai Manea ’’cROCo’’ - manager, tehnician de sunet şi lumini, arhivar. Vor fi piese originale, coveruri din hard rockul internațional și frînturi din repertoriul lui Valeriu Sterian. Intrare: 20 de lei - achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485, 25 de lei - achitat în ziua evenimentului (redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică,  în limita a 6 locuri)

Sambata si duminica (23-24 Septembrie) intre orele 14:00-22:00 la BEAT bar umanist (Vasile Lascar 29) târg de discuri susţinut de Vinyl-Disc.ro şi Gramofon Records.  Se găsesc viniluri (şi casete !) din diverse genuri precum: clasic rock, clasica, pop rock, pop, jazz , hip-hop, funk şi multe altele (toate la un preţ generos.)

La J'ai Bistrot, silent party în grădină, pe nisipul încă fierbinte de după vară asta toridă. La intrarea în grădină (ora 20.00) toată lumea va primi un set de căști. Vor există trei canale muzicale simultan on-air: rock, disco şi hip-hop şi vor fi nici mai mult nici mai puțin decât 7 DJ-i invitați. Petrecerea începe la 21:00 şi ţine până undeva înspre dimineață. Biletele costă 25 de lei și pot fi cumpărate de la intrare, în seara evenimentului.

Duminică, 24 septembrie

De la ora 20.00, în clubul Quantic avem o seară de metale grele cu Apa Sîmbetii (experimental metal-foto) din Bucureşti şi Ater Era (black metal) din Istria, Slovenia. Grupul bucureştean, alcătuit din Cristian „Stege” Stegeran – voce, Mihai Adrian Constantin – chitară, Mihai Alexandru Dincă - chitară și voce, Dragoș Ștefan Horodnic – bass, Teo Pop - percuție lucrează la un nou album iar Ater Era îşi promovează viitorul album, "Clades", într-un miniturneu prin România, Bulgaria şi Grecia. Biletele sunt 15 lei în avans, 25 de lei –la intrare.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră